O12 eindigt de competitie keurig op een 5e plaats

SC 't Zand O12G
Unitas'30 O12
30-04-2016
0-0

Vandaag moesten we naar Tilburg om tegen ’t Zand te spelen. Wij als begeleiding vinden het een goede ploeg en we hadden er nog niet van gewonnen. Als ’t Zand vandaag zou winnen, dan zouden ze ons nog in kunnen halen in de eindrangschikking.

Omdat er 2 jongens op vakantie waren. De brammetjes (niet samen overigens) en Boaz was geblesseerd, hadden we in principe maar 11 jongens. Maar door aanvulling van de volgende E-speelrs: Tarik, Floris en Neri, kwamen we weer op 14.

De beginopstelling was: Finn in de goal, Lars, Luan, Yin en Bas achterin, Tobias, Rick en Floris op het middenveld en voorin Neri, Rik en Nourdinne,

Het was een echte box to box wedstrijd. Dit betekent dat de wedstrijd vooral zich op het middenveld afspeelde en dan net iets meer op de helft van ’t Zand, dan op onze helft. Geen echt grote kansen en niet de volle overtuiging om te winnen. Hierdoor eindigde de wedstrijd, zoals hij begonnen was. (0-0)

Meer valt er niet over te schrijven, dus dat doe ik dan ook niet. Ik wil de E-spelers bedanken dat ze hebben mee gedaan. Tot volgende week uit naar Boeimeer.
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven