Veerse Boys O10
Unitas'30 O10
09-04-2016
1-2

Doordat de mannen twee weken geen competitieverplichtingen hadden werd er vandaag afgereisd naar Raamsdonksveer voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen de plaatselijke trots Veerse Boys.
In de beginfase leken de mannen er niet zo veel zin in te hebben wat resulteerde in rommelig spel, foutieve passes en te laat komen in de duels.
Ondanks dit matige begin kreeg Unitas toch wat kleine mogelijkheden maar ontbrak de scherpte voor de goal. In de 13e minuut was het toch Veerse Boys dat tegen de verhouding de score opende. Ondanks dat de gastheren nog geen kans hadden gehad werd de bal van grote afstand onberispelijk tegen de touwen gejaagd, 1-0. Na deze tegentreffer werd het spel helaas nog niet veel beter.
Na een kwartier schoor Veron op de goal en viel de bal uit de kluts voor de voeten van Jip, helaas kon hij de bal niet binnen werken. In de 17e minuut was het Sam nog die een bal overschoot.
Verder viel er voor de meegereisde supporters in de 1e helft niet te genieten.
In de 2e helft was Unitas wakker en begon het beter te voetballen. In de 4e minuut gaf Veron een pass op Lars. Lars zijn schot werd tegengehouden en er volgde een corner.
Deze corner zorgde voor paniek bij de thuisploeg waarna de bal uit een scrimmage door Veron binnen kon worden gegleden, 1-1.
Na 13 minuten in de 2e helft schoot Anouar op het doel, werd de bal gekeerd en kwam de bal voor de voeten van Jip, maar helaas frommelde hij de bal op de paal.
Twee minuten schoot Lars uit een corner van Anouar de bal over. Unitas bleef druk op het vijandelijke doel uitoefenen. In de 17e minuut legde Anouar een bal hard voor maar schoot Sam over.
Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd legde Jermy de bal af op Sam, hij schoot vervolgens de bal in de verre hoek en Unitas nam de leiding, 1-2. Deze treffer bleek de winnende deze ochtend en Unitas vertrok met de spreekwoordelijke 3 punten weer huiswaarts