ST TPO/VOV E1 ZA
31-10-2015
13-1

Scheidsrechter:   ,
De inhaalwedstrijd voor de bekercompetitie tegen TPO E1 werd serieus opgepakt. Gezien de uitslagen van TPO konden we een lastige wedstrijd verwachten, maar hadden we zeker een kans. De warmingup liet al snel het verschil zien. Waar E5 geconcentreerd zich voorbereidde op de wedstrijd liet de tegenstander zien dat het nog vroeg was. De wedstrijd werd door E5 dan ook zeer fel gestart. Vanaf de aftrap van TPO werden ze gelijk onder druk gezet waardoor de bal snel in bezit kwam en het schot direct op doel binnen 12 seconden de openingstreffer van Aaron opleverde. E5 ging fel door en TPO wist totaal geen raad met de felle aanpak. In de eerste helft liep Unitas uit naar een 5-1 voorsprong. In de tweede helft werd het krachtsverschil alleen maar groter. Unitas walste op TPO heen en kwam uiteindelijk bij 13-1 tot rust. Klasse gedaan mannen. Maandag wacht een mooie proef. Het talentvolle team van E4 zal dan klaar staan. We kunnen dus een zware pot verwachten. Zin in!

1-0 Aaron Wildhagen
2-0 Swaraj Bhagwat