VOAB E1 ZA
Unitas'30 E1
24-10-2015
1-4

Vandaag géén competitie wedstrijd maar de laatste poule wedstrijd voor de beker. Tegen UVV uit Ulvenhout was al met grote cijfers gewonnen, zodat zelfs een gelijkspel vandaag voldoende is om door te bekeren. Dat het niet zo eenvoudig zou worden stond eigenlijk van tevoren al wel vast. De E1 van VOAB uit Goirle speelt eveneens hoofdklasse en hebben dit seizoen ook nog niets verloren, spanning verzekerd dus.

Wel moeten we het vandaag doen met een drietal afmeldingen, Neri, Stan en Arda zijn er vandaag niet bij, gelukkig dan ook dat Tariq Oppier vanuit de E2 het team komt versterken.

Vanaf de aftrap is het Unitas’30 dat het betere spel heeft en al snel tot grote kansen weet te komen. In de eerste helft laten onze jongens zien wat ze vaak alleen in de trainingen tonen, mooi combinatie voetbal, een waar genot voor de meegereisde toeschouwers.

Het is in de eerste helft dan ook de voorhoede van Unitas’30 dat het meest in balbezit is, Qualid en Floris beiden sterk op het middenveld, Rens op rechts, Alban op links, en zowel Daan als Tariq in spitspositie.

De eerste helft weten onze toppers zelfs op een 0 - 3 voorsprong te komen. Het derde doelpunt van Floris mag er zijn, een afstand schot van grote afstand weet de kruising te vinden, wow wat een doelpunt, studio sport waardig, prachtig !

Geheel tegen de gewoonte in verslapt Unitas’30 in de tweede helft. Het is warempel VOAB dat nog terug komt tot 1 - 3 en gelukkig weet Daan op het laatst nog de 1- 4 te scoren wat meer recht doet aan het verloop van de wedstrijd. Keeper Maxim en onze sterke verdedigers Necati, Tom en Milan hebben dan ook ieder nog hun momentjes, met prachtige acties blokkeren ze de aanvallen van VOAB. Compliment jongens.

Al bij al mag het resultaat er weer zijn. Door de ruime overwinning op VOAB bekert de E1 van Unitas’30 door en kan de volgende tegenstander zich alvast gaan opmaken voor een pittige wedstrijd.