Baronie MC2 ZA
24-10-2015
3-0

Scheidsrechter:   ,
Vandaag om 12 uur spelen we een wedstrijd thuis tegen Baronie MC2. Elisha is er vandaag om te kijken. Ruud en Jasper zijn vandaag bereid allebei een helft te vlaggen. Met een aantal supporters langs de kant, starten we de wedstrijd. We beginnen met Fenne in het goal. Sylwia, Yasmine, Odile en Femke staan verdediging. Jade, Lin en Dina starten op het middenveld, en Anissa, Nadia en Yassmina beginnen in de aanval. Feme en Mariam beginnen eventjes op de reservebank. Wanneer het fluitsignaal klinkt, gaat Unitas vol in de aanval. We beginnen fel, en winnen ieder duel. Er word mooi overgespeeld en Nadia word al een aantal keer diep gestuurd. In de 5e minuut komt de bal in de kluts bij Odile voor haar voeten, maar helaas gaat de bal over het goal. Unitas houd de druk erop, en in de 13e minuut is het dan zover. Nadia scoort de 1-0 voor Unitas!! Nog geen 3 minuten later is het Jade die de bal echt net naast schiet. Meteen vanaf de doeltrap van Baronie word de bal onderschept. Hij komt in de voeten van Anissa die een mooie actie maakt, en hem voorgeeft op Nadia. Nadia schiet hem weer binnen en dat is de 2-0! Hierna komt Baronie iets meer op onze helft. Dit leid zelfs tot een hele grote kans voor Baronie. Gelukkig gaat de bal onderkant lat er weer uit en kan Fenne hem pakken. Unitas is nu weer wakker en begint zelf weer te voetballen. Dit leid tot een super mooi doelpunt van Lin vanaf ongeveer 25 meter, 3-0 dus! Na een aantal minuten schiet Lin weer snoeihard op de paal. Vanaf dat moment denkt Baronie snel om te kunnen schakelen en te kunnen scoren. Helaas voor Baronie spelen onze meiden op buitenspel, en zetten ze Baronie kei hard buitenspel waardoor het doelpunt niet doorgaat. Na dit moment gaan we lekker de rust in. Wanneer we weer beginnen, zien we dat Baronie een stuk feller de kleedkamer uit komt. Na wat coaching van onze technische staf, beseffen de meiden dat de winst nog niet zomaar binnen is. Ze gaan weer wat harder werken en dit leid tot mooie combinaties tussen Lin, Dina en Mariam. Unitas krijgt de 2e helft nog 2 corners maar helaas gaan deze er net niet in. We sluiten deze sportieve wedstrijd af met 3-0 winst. Meiden ik ben trots op jullie inzet deze wedstrijd! Op naar de volgende wedstrijd.