E9: Herfstvakantie dag te vroeg begonnen!

Victoria'03 E5 ZA
24-10-2015
3-3

Scheidsrechter:   Kokke, Tijn
De spelers van E9 waren volledig aanwezig voor deze bijzondere bekerwedstrijd tegen Victoria. Gezien de vakantieperiode een uniek feit! dit geeft wel aan hoe het team leeft voor hun passie. Een aantal spelers had op vrijdag al vrij gekregen van school om zich optimaal voor te kunnen bereiden voor deze wedstrijd.
Lekker uitslapen, lekker chillen overdag en 's avonds niet te vroeg naar bed. Hierdoor konden een aantal spelers het vroege aanvangstijdstip net niet halen. Voor de wedstrijd waren we gelukkig compleet.
De vogels in de lucht bleken voor de wedstrijd interessanter dan de warming up..... Als dat maar goed kwam....
Vanaf de aftrap werd erin gevlogen. We gingen zo hard van start dat we onze tegenstander voorbij liepen, waardoor er binnen 1 minuut 3 man vrij stonden voor de goal, 0-1. Gelukkig werden we echt wakker en konden we ten aanval gaan. 8 hoekschoppen in de eerste helft, 20 schoten op doel leidde niet tot de gelijkmaker. Als dit gebeurd dan weet je het wel: 1 uitbraak van de tegenstander: 0-2. Wedstrijd gespeeld. Gelukkig was het snel rust en smaakte de ranja erg goed. Vanaf de aftrap vlogen we erin en in een afgeslagen aanval pikte Raf de bal op het middenveld op en dacht...ik schiet maar eens een keer: prachtige goal in de kruising 1-2. Der anschlusstor ist gemacht!!
We wisten nog meer druk te zetten op de tegenstander, waardoor Victoria er niet meer uit kwam. Iedereen deed enorm zijn best wat leidde tot diverse hoekschoppen. Een hoekschop leverde een scrimmage voor de goal op, waaruit Shamil het laatste tikje gaf. 2-2. Erop en erover zou je zeggen...
Victoria herstelde zich in de laatste 5 minuten van de wedstrijd en kwam er levensgevaarlijk uit en speelde met een mooie solo door onze verdediging, waardoor de bal onhoudbaar werd ingeschoten, 2-3, met nog enkele minuten te gaan.
Alle krachten werden gelukkig verzameld, waarbij Jeron graag nog de laatste minuten wilde spelen, echter alle spitsen werden ingebracht. Het werd heel druk voor de goal en een mooie kans werd net gemist. Met nog 4 minuten op de klok kwam Jeron erin en kreeg op het middenveld de bal. Hij had alle energie nog in zijn lichaam zitten omdat hij getergd was door de te lange wissel. Hij besloot te schieten vanaf het middenveld en met een fraaie treffer werd 3-3 gescoord. Met nog 1 minuut op de klok .. zou het nog kunnen. Helaas alle krachten waren verspeeld en uiteindelijk bleef het 3-3. Hadden we maar wat meer scherpte in het begin getoond, misschien hadden we........ Helaas met hadden we kunnen we niet zoveel. We hebben wel een mooie wedstrijd gespeeld die alles in zich had. Wat een spektakel boys! om te genieten. Volgende week geen wedstrijd ivm herfstvakantie. We nemen de rust om 7 november as weer te gaan knallen. Ben jij er wederom bij? Je mist iets in het weekend als je het niet gezien hebt... Groeten van de E9-reporter