Unitas'30 B3
06-04-2015
2-1

Scheidsrechter:   Lodiers, L
Tweede paasdag: Kruisland B1 - Unitas'30 B3. Kwartfinale van de beker. De mannen van coach Frans van Duuren waren gebrand op een overwinning want in de poulefase was eenvoudig korte metten gemaakt met goede tegenstanders en de achtste finale tegen MOC B4 leverde ook een eclatante 6-0 overwinning op. De finale op Wembley komt steeds dichterbij.

Deze keer ook een onpartijdige aangewezen KNVB scheidsrechter op het veld die de 22 kemphanen moest begeleiden in deze kwartfinale.

Unitas'30 begon goed aan de wedstrijd. Goed veldspel leverde wat kleine kansjes op. De Kruislanders kwamen echter na een kwartier wel beter in de wedstrijd. Op dat moment toch een kleine onachtzaamheid in de achterhoede en Jay profiteerde fortuinlijk: 0-1 voor De Leur !

Deze stand stond ook op het bord met de thee. Na de rust een feller Kruisland dat ook de betere kansen kreeg. Toch kwamen zij eenvoudig aan hun eerste doelpunt. Een aangeschoten bal tegen de arm van Mike, betekende een strafschop. Dylan kon de bal niet pareren en het staat 1-1. Terechte penalty of niet ? Het was er zo ééntje van: "hij kan 'um geven". Daarna werd Kruisland wat beter, zeker na het geblesseerd uitvallen van Jeroen en Jay. Tien minuten voor rust kwam er nog een bekeken aanval en de koelbloedige spits verschalkte Dylan: 2-1.

In het restant van de wedstrijd deden de geelhemden wat ze konden, maar de stand bleef 2-1.

Leuke pot voetbal gezien vanmiddag, maar helaas met 0 punten naar huis. Goed gespeeld boys! Dan maar gaan voor het kampioenschap: Succes mannen !