Uno Animo E1 ZA
18-10-2014
9-1

Scheidsrechter:   Verwijmeren, Quinten
Vandaag de laatste poule wedstrijd voor de beker tegen Uno Animo E1. We hadden aan een gelijkspel genoeg om een ronde verder te komen. De titel verraad het al.

De beginopstelling was Tim in de goal, Bram O, Lars en Bas achterin, Boaz en Tobias op het middenveld en Tim V, Rick en Bram S voorin. Rik en Jesse begonnen als reserve.

Het was al vrij snel duidelijk dat het vandaag een stuk makkelijker zou gaan, dan in de competitie. Al in de 3e minuut was er 1 van de vele mooie uitgespeelde aanvallen, waardoor we op een 1-0 voorsprong kwamen. De assist was van Tim V en de afmaker was Bram S. 3 minuten later was het al 2-0. Weer was de afmaker Bram S, maar nu kwam de assist van Rick. En weer 3 minuten later was het 3-0. Deze goal kwam tot stand net als de 1e goal, maar dan zijn de hoofdrolspelers omgedraaid. Dit is gelijk een huiskamervraag. Juist ja, Tim V scoorde op aangeven van Bram S. Na deze 3-0 was er van een wedstrijd geen sprake meer.

In de 1e helft werd er nog 2x gescoord. De 4-0 werd gemaakt door Rick en de 5-0 door de andere Rik. Het hadden er in de 1e helft al meer kunnen zijn, maar dit gebeurde dus niet.

In de 2e helft werd het wat rommeliger doordat de normale opstelling een beetje door elkaar werd gehaald. Is verklaarbaar en moet kunnen. Toch werd er nog 4x gescoord in de 2e helft. De doelpuntenmakers in de juiste volgorde waren: Jesse, Tim V, Tobias en Boaz. Ook scoorde de tegenstander nog 1x, zodat de eindstand een 9-1 werd.

De verdedigers Lars, Bas, Bram O en de keeper Tim M hadden vandaag een makkie en kwamen niet echt in de problemen. Verder is het mooi om te zien dat de overige 7 spelers allemaal minimaal 1x gescoord hebben.

Vandaag is er lekker gevoetbald (liet de tegenstander ook toe), qua combinaties, een tweetjes en andere positie spel oplossingen. Volgende week wordt het een stuk lastiger. We spelen dan in de competitie tegen Internos. Maar eerst van de week nog de “zware” uitwedstrijd naar Audacia.