Afscheid- en dankwoord Kees de Rooij

13 juni 2019
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,
 

Vanavond neem ik voor de huldigingswedstrijd tegen DSE afscheid van spelers en begeleiding van Unitas’30, en hiermee komt er een einde aan onze samenwerking. Een samenwerking die uiteindelijk verrassend en toch zeer succesvol eindigt. Na een stroeve start vorig jaar hebben we elkaar uiteindelijk binnen en buiten de lijnen weten te vinden. Met goede afspraken met de t.c., selectie en begeleiding zijn we de voorbereiding begonnen en met consequent blijven en hard werken verder gegaan. Met een stabiele start van het seizoen (3e plaats in de eerste periode) zijn we nooit in de problemen geweest. Daarna hebben we nog regelmatig een negatieve uitschieter gehad, maar zijn redelijk tot goed blijven presteren, met als resultaat uiteindelijk een 2e plaats in de tweede periode. In de winterstop hebben we op het trainingskamp in Noordwijk veel gelachen maar ook serieus over onze doelstellingen gesproken. Hier zijn we overwegend alleen maar sterker uitgekomen en hebben een hele knappe serie wedstrijden neergezet met als resultaat winnaar van de 3e periode en het kampioenschap. Als je na 26 wedstrijden een 3e, 2e en 1e plaats behaalt in de periode mag je met recht zeggen dat je het meest stabiel bent en de terechte kampioen!

 

Wat is er in die 2 jaar veel gebeurd. Diepe dalen en hoge bergen, alles meegemaakt, en wat een mooi afscheid. Met de spelersgroep en begeleiding zoom ik nog nader in op mijn ervaringen maar wat staat er een talentvolle groep. Deze groep in combinatie met de aanstormende, geweldige jeugd maakt dat alles aanwezig is voor nieuwe sportieve successen. In een dankwoord is het altijd gevaarlijk om namen te noemen, omdat je mensen kan vergeten, dus ik hou het algemeen. Zoals benoemd was de start niet leuk, maar een goed vervolg en wat een einde! En gelukkig blijft de laatste indruk het langst hangen. Ik wil naast mijn spelers en begeleiding de mensen van beheer, kantine, supporters, tc en bestuur en iedereen die ik vergeten ben bedanken voor de overwegend prettige samenwerking!

 

Volgend jaar Tholense Boys op zaterdag; ik ga jullie volgen en kom zeker nog eens kijken. Nogmaals dank en veel plezier en succes voor de toekomst.

 

Kees de Rooij 
www.unitas30.nl
De teamindelingen voor het volgend seizoen worden woensdag 8 juli op de website bekend gemaakt.
 
www.unitas30.nl
Unitas'30 zoekt: Trainer voor Zondag 2.   Uitkomend in de Reserve 1e klasse. (minimaal in bezit van UEFA… Meer >
 
www.unitas30.nl
Hieronder volgt wat informatie over  aanpassingen in de structuur voor het jeugdvoetbal die door de KNVB voor het nieuwe seizoen… Meer >
 
www.unitas30.nl
De trainers/coaches voor de jeugdselectie voor het seizoen 2020-2021 zijn grotendeels bekend. Hieronder volgt het overzicht: Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven