Teamindelingen seizoen 2019 -- 2020

13 mei 2019

Beste spelers, ouders, verzorgers, leiders en trainers.

Het is half mei en dat betekent enerzijds dat het einde van het huidige seizoen nadert, anderzijds beginnen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. We willen jullie graag informeren over de teamindelingen voor het nieuwe seizoen.


De teamindelingen worden gemaakt door de coördinatoren van de desbetreffende categorie. We hebben in elke categorie twee coördinatoren, 1 voor de recreatieve teams en 1 voor de selectieteams. De selectieteams worden samengesteld op basis van interne scouting, beoordelingen en overige waarnemingen gedurende het lopende seizoen. Voor de categorieën tot en met de O11 worden de selectieteams bekend gemaakt, vanaf de O13 worden er selectiegroepen bekend gemaakt, na de zomervakantie zal dan op enig moment een definitieve teamindeling komen.
 

De indelingen voor de recreatieve teams worden zoveel mogelijk gemaakt op basis van leeftijd, wensen van kinderen en waar mogelijk en nodig op kwaliteit. De trainers en leiders zullen voorafgaand aan de definitieve indeling betrokken worden bij het maken van de teams. We streven ernaar zoveel mogelijk tegemoet te komen aan specifieke wensen. Dit kan gaan om een indeling bij een vriendje / vriendinnetje maar ook om bijvoorbeeld dispensatie voor een jaar. Dit soort wensen kunnen alleen door ouders / verzorgers aan de desbetreffende coördinator worden doorgegeven, liefst via e-mail. Het zal niet altijd mogelijk zijn om aan alle wensen tegemoet te komen. De coördinator blijft eindverantwoordelijk voor de definitieve indeling.
 

De bekendmaking van de teams zal dit jaar anders verlopen. We streven ernaar om de indelingen in de week van 17 juni bekend te maken via de website.
 

Om een team uiteindelijk te kunnen laten voetballen zijn er leiders en trainer(s) nodig. Unitas 30 streeft ernaar om zoveel inspanningen te verrichten dit voor elkaar te krijgen. Het is echter gebleken dat we zonder hulp van ouders en verzorgers niet in staat zijn om alle teams te voorzien van de benodigde vrijwilligers. Zonder een leider en een trainer kan een team niet deelnemen aan de competitie. We zullen u later deze maand nog uitgebreid informeren over de mogelijkheden om als leider en / of trainer bij Unitas 30 werkzaam te zijn. Dat geeft u alvast de gelegenheid om daar over na te denken.

De huidige leiders en trainers willen we alvast bedanken: zonder jullie inzet geen voetbal. Samen met alle mensen van beheer (schoonmaak, kantine, materiaal etc.) en het wedstrijdsecretariaat zorgen jullie ervoor dat er enorm veel kinderen op zaterdag actief kunnen zijn. Enorm bedankt namens alle voetballende kinderen van Unitas ’30!
 

We verwijzen u naar een overzicht van alle coördinatoren binnen de jeugd van Unitas ’30. U kunt dit vinden op onze website www.unitas30.nl ; organisatie; commissie voetbalzaken en vervolgens kunt u kiezen tussen jeugd Recreatief of jeugd Selectie. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u deze mailen aan de betreffende coördinator.
 

Voor algemene vragen over beleid e.d. kunt u contact opnemen met de desbetreffende hoofd Coördinator via jeugd-recreatief@unitas30.nl of jeugd-selectie@unitas30.nl.
 

Namens de commissie voetbalzaken,
 

Leon de Bruijn, hoofd-coördinator jeugd Selectie

Marcel de Bruijn, hoofd-coördinator jeugd Recreatief


 
Met het beëindigen van het seizoen is er voor een aantal vrijwilligers binnen Voetbalzaken ook een einde gekomen aan de vaak… Meer >
 
De laatste jaren zijn er al heel wat Unitas´30 jeugdspelers die de stap gemaakt hebben naar een BVO. De jeugdselectie is trots dat… Meer >
 
Op 16 mei 2020 was het dan zover. Eerder hadden we het besluit moeten nemen dat de voetbalquiz in de kantine geen doorgang kon vinden.… Meer >
 
Beste Unitassers, Sinds de bekendmaking van de versoepeling van maatregelen door onze regering, zijn wij aan de slag gegaan om… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven