Teamuitje Unitas'30 JO13-2!

09 juni 2018

Op 9 Juni 2018 stond ons teamuitje gepland. Na het eerder behaalde kampioenschap uit bij Gesta, en natuurlijk het gewonnen toernooi bij onze Ettense buren van DSE, nu dus het teamuitje. Dit deden we bij VoetgolfBaan Brabant. Je hoort het al, voetgolf dus. Voor beide coaches een eitje dachten ze vooraf, maar dit bleek nog niet mee te vallen..

 

In grote getalen reisden we af naar Gilze. We waren met een man of 16 in totaal, dus dat beloofde weer een goede voetbalmiddag te worden. Dank voor de helpende handen van de ouders die achter ons aan gecrosst waren, het alternatief was namelijk op de fiets en dit zag met name Darko niet zo zitten. ''Een auto is er toch om mee te rijden, waarom zou je dan fietsen'' aldus onze creatieve rechtsbuiten.

 

Aangekomen in Gilze moesten we ons eerst melden bij de zogeheten leider van de hele organisatie, die ons van alle toch wel hoognodige uitleg had voorzien. 3 groepjes van ongeveer 5 hadden we gemaakt. Ivar, onze 'capitano' wilde graag de strijd aangaan met trainer Rick. Die liet dit zich geen 2e keer zeggen, en zette hoog in dat hij deze wedstrijd wel even over de streep zou trekken. Echter liep dit heel anders af.. Mitch ging met het andere groepje vedettes op pad, en ondanks de enorme dosis grootspraak, belandde hij uiteindelijk weer eens onderaan in het klassement. Daar waar het gemiddelde van de groep om en nabij de 65 schoten over 18 holes was, kwam trainer Mitch op een verdienstelijke 82 schoten uit.

 

Dit spektakel ging zo'n 2 uur door, en de gehele 13-2 was door de spanningen een beetje de kluts kwijt geraakt. Ook werd regelmatig door o.a. onze collega van de JO13-3, tevens het hele seizoen gastspeler Jim, vergeten om de vlaggen terug in de holes te zetten. ''Door die vlag kan ik die bal nooit erin krijgen'' galmde het door de bosrijke omgeving van Gilze. Dank aan de moeder van Matthijs, die dit klusje wel opknapte.

 

Na de 2 leuke uurtjes zware inspanning, was het tijd voor een afsluitend drankje. Of toch niet ? Ons werd door de groep opgedragen om naar de McDonalds te rijden en daar met zijn allen nog een goede sportmaaltijd te nuttigen. De ene nam kipnuggets, de ander een McFlurry, en als kers op de taart koos keeper Danish er nog voor om 2 extra hamburgers mee te nemen. ''Voor onderweg''. Hij had namelijk nog niet genoeg aan de 20 kipnuggets.

 

Aangekomen op sportpark de Lage Banken namen we afscheid. Deze week trainen we niet meer, vrijdagavond hebben we nog een toernooitje, wat ons de zogeheten ''Tripple'' moet gaan opleveren. Een geslaagde dag, dank aan de ouders, en niet te vergeten de jongens & Melissa van JO13-2 !

 

 

Rick & Mitch 
www.unitas30.nl
Unitas '30 MO11-1 heeft een wildcard toegewezen gekregen voor het NK jeugdvoetbal 2020 in hun categorie !! De eindstrijd zal… Meer >
 
www.unitas30.nl

Nieuwjaarskamp O13-O15

09 januari 2020
Het eerste weekend van 2020 werd de kantine niet gebruikt voor koffie op de vroege zaterdagochtend, maar als slaapplaats voor een groep… Meer >
 
De trainingen voor de jeugdkeepers zullen weer wederom starten op di 14 januari om 19:00 tot 20:00 voor de leeftijd tot en met 13 jaar.… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het leven zit vol tradities. Wat te zeggen van de jaarlijkse nieuwjaarswedstrijd op de Lage Banken. Al decennia lang voetbalt daar op… Meer >
 
31-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven