ALGEMENE LEDENVERGADERING 22 JUNI 2018

06 juni 2018
Beste leden,

Het bestuur nodigt alle leden uit voor een tussentijdse Algemene Ledenvergadering op vrijdag 22 juni 2018 om 19.30 uur in de kantine. De vergadering staat mede in het teken van de nieuwe statuten van de vereniging. De huidige statuten dateren uit 1979. In de algemene ledenvergadering van 26 september 2016 is aangekondigd dat deze statuten zullen worden herschreven en in een moderner jasje worden gestoken. Een aantal leden (Remco van Trijp, Jos Rampaart, Richard Teunissen en Ton van der Corput) heeft zich destijds bereid gevonden om dit project tot een goed eind te brengen en heeft de afgelopen periode de statuten herschreven naar het KNVB model. De huidige statuten schrijven voor dat een wijziging in de statuten voorgelegd moet worden in de Algemene Vergadering waar vervolgens goedkeuring wordt gevraagd onder de leden. U treft de huidige statuten, het concept voor de nieuwe statuten en een opsomming van de voornaamste verschillen aan op onze website: https://www.unitas30.nl/wijziging-statuten-sc-unitas30  Let op: alleen als u ingelogd bent, kunt u de documenten zien met het wachtwoord wat u ook op deze pagina kunt vinden.

Voorts draagt het bestuur drie nieuwe bestuursleden voor om per direct zitting te nemen in het bestuur.
  1. Kees Halters. Kees verricht al heel wat jaren diverse functies binnen onze vereniging. Het bestuur heeft Kees bereid gevonden om de vacante positie Beheerszaken op zich te nemen.
  2. Ad van den Bemt. Ad is ook reeds jarenlang lid van onze vereniging en voor velen geen onbekende. Ad wordt voorgedragen om de bestuursfunctie Sponsorzaken te gaan vervullen.
  3. Sonja Mathijssen. Sonja is ook reeds jaren actief binnen de vereniging. De vacante zetel Algemene Zaken zal door Sonja worden bekleedt.
U kunt op de vergadering uw stem uitbrengen op deze voorgestelde bestuursleden. Voorts is het mogelijk om één getekende machtiging van een stemgerechtigd lid in te brengen.


Algemene Ledenvergadering SC Unitas’30

Datum: 22 juni 2018
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: kantine

De agenda is dan als volgt:
  1. Opening
  2. Voorstel nieuwe statuten
  3. Verkiezing nieuwe bestuursleden
  4. Rondvraag
  5. Afsluiting

Graag tot dan,

Met sportieve groet,
Ton van der Corput
secretaris


 

Trainingen 2019 - 2020

08 augustus 2019
Voor de meeste teams staan de trainingstijden inmiddels op de website. Let op, dit zijn voorlopige tijden en dagen, het kan zijn dat er… Meer >
 

Spelregelwijziging

07 augustus 2019
Er is bij kopje organisatie - Scheidsrechters  een document geplaatst met de nieuwe spelregelwijzigingen.
 
www.unitas30.nl
Deze keer een opmerkelijk, maar daarom niet minder leuk, nieuwsbericht. De meeste Unitassers kennen ‘m wel. Die lange blonde gozer… Meer >
 
Beste Unitassers, De KNVB heeft voor het seizoen 2019/2020 nieuwe spelregels geïntroduceerd.  Neem alsjeblieft even 105… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven