Nieuwjaarswedstrijd: JO19-1 en Leiders/Trainers delen de punten

13 januari 2018
www.unitas30.nl

Op 7 januari 2018 stond de traditionele nieuwjaarswedstrijd op het programma. De jonge gasten van de JO19-1 nemen het dan op tegen een team van kaderleden. Zoals ieder jaar moet de teamleiding van JO19-1 weer spelers bij elkaar harken om aan het vereiste aantal van 11 te komen. Een aantal genieten nog zo van hun winterslaap dat ze onbereikbaar zijn. Maar de leiding van JO19-1 is creatief genoeg en er waren nog wat andere jongens bereid aan te sluiten.
Gelegenheidscoaches Leon de Bruijn en Robbie van der Does hadden een team van kaderleden geformeerd waar je de vingers bij af likt. Grote namen uit gouden tijden van weleer en toptalenten van het huidige Geel/Zwart maakten hun opwachting. Wat te denken van toppers als Corné - blok beton - de Jong, Eddie - the man - Van Vugt en op links de pijlsnelle Cees van de Luijtgaarden?
De JO19-1 kan de borst nat maken. De wedstrijd - onder gepassioneerde leiding van Kees (Makkelie) Halters - begon echter moeizaam voor het kader. Bij rust keken de mannen al tegen een 0-3 achterstand aan. JO19-1 gaf een paar keer goed gas en het killerinstinct van de voorhoede betekende al snel een paar goals. Tel daarbij op dat linksbuiten Cees van de Luijtgaarden na 10 minuten geblesseerd uit viel met een gevalletje hamstring en je weet dat het moeilijk gaat worden.
De coaches hadden zichtbaar moeite om dit verlies op te vangen en tactisch op te lossen. In de tweede helft werd de hand van het duo De Bruijn/Van der Does zichtbaar. Corné Sep kroop onder de lat, Ramon de Caluwé, Jurgen Rompa en Simon Liebregts kwamen in het team en zij namen jeugdige kaderleden als Justin Kwee, Ferdy Barendse, Cas Nooren, Mathijs Broos, Mitch Buiks en Rick van der Corput aan de hand. Al snel stond het 2-3. Mede vanwege de inbreng overigens van Jordy Raaijmakers.
Scouts op de tribune hebben zijn passeerbewegingen ook genoteerd en het schijnt dat Zaterdag-3 verregaande interesse heeft. Een kwartier voor tijd ging het slot op de deur. Peter Marien in de goal, Rens Broks erin en go! Een verfijnd goaltje van "De Lange" zette de eindstand op het bord: 3-3.
Een uitslag waar de meesten wel tevreden mee waren, al zal leider Roger Lambregts er wel weer de pee in hebben ;-). Tot volgend jaar! 
Met het beëindigen van het seizoen is er voor een aantal vrijwilligers binnen Voetbalzaken ook een einde gekomen aan de vaak… Meer >
 
De laatste jaren zijn er al heel wat Unitas´30 jeugdspelers die de stap gemaakt hebben naar een BVO. De jeugdselectie is trots dat… Meer >
 
Op 16 mei 2020 was het dan zover. Eerder hadden we het besluit moeten nemen dat de voetbalquiz in de kantine geen doorgang kon vinden.… Meer >
 
Beste Unitassers, Sinds de bekendmaking van de versoepeling van maatregelen door onze regering, zijn wij aan de slag gegaan om… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven