Organisatiewijzigingen

20 februari 2017

Beste Unitassers,

 

Unitas’30 blijft positief in ontwikkeling en op vele vlakken wordt gewerkt aan versterking en of verbetering van processen en activiteiten. Ook op het gebied van de organisatiestructuur zijn wat wijzigingen aan te kondigen.

 

Bij de eerstvolgende ALV (Sept – Okt 2017) zal Richard Teunissen zich niet opnieuw verkiesbaar stellen als secretaris van Unitas’30. Richard gaat zich meer toeleggen op het trainerschap en zal dus zeker te zien blijven op en rond de velden van Unitas’30, waar hij het komende seizoen de trainer van JO19-1 zal zijn. Tot die tijd blijft Richard actief als secretaris en zal hij lid blijven van het dagelijks bestuur van Unitas’30.

Wij wensen Richard heel veel succes in zijn functie als trainer en vinden het fijn dat hij actief blijft binnen onze club.


Het vertrek van Richard als secretaris gaat niet onopgemerkt voorbij en wij zullen zijn inzet en inbreng binnen het bestuur gaan missen. Gelukkig kunnen wij gelijk iemand voorstellen die deze functie graag over wil nemen.

Ton v/d Corput zal na het aftreden van Richard de functie van secretaris overnemen en daarmee lid worden van het dagelijks bestuur.

Omdat Ton reeds ervaring heeft als bestuurslid en op vele fronten actief is voor Unitas’30 zijn wij ervan overtuigd dat hij zeer geschikt is om deze functie over te nemen. Ook Ton zal tot aan de ALV zijn huidige functie gewoon blijven uitoefenen en de komende maanden samen met Richard werken aan de overdracht van werkzaamheden.

 

Bovenstaande wijzigingen creëren een vacature  voor een nieuw bestuurslid die bij gebleken interesse en geschiktheid de commissie Vereniging en algemene zaken over zal nemen van Ton. Ook hier hebben we positief nieuws te melden,

want Martin de Kinderen heeft zich beschikbaar gesteld als kandidaat bestuurslid. Martin zal toetreden tot het bestuur als adspirant bestuurslid en de komende tijd meedraaien binnen het bestuur om zodoende ook de mogelijkheden te bekijken. Martin is geen onbekende binnen Unitas’30. Actief binnen de sponsorcommissie en vast lid van het E-weekend organisatie team. Daarnaast voetbalt hij zelf op de Vrijdagavond met de 35+ mee en is hij een trouwe supporter van zijn 4 kinderen die allemaal bij Unitas’30 voetballen. Wij zijn ervan overtuigd dat Martin een aanwinst is voor het bestuur en in het bijzonder deze commissie en hopen dat hij tijdens de ALV door jullie gekozen zal worden als bestuurslid van Unitas’30.

 

Binnenkort zullen wij de organisatie verder invulling geven en jullie allemaal z.s.m. informeren omtrent de wijzigingen.

Mocht je vragen hebben over deze wijzigingen dan kun je natuurlijk bij mij terecht of 1 van de betrokken personen aanspreken.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Martin Joosen

Voorzitter sc Unitas’30


 
www.unitas30.nl
De teamindelingen voor het volgend seizoen worden woensdag 8 juli op de website bekend gemaakt.
 
www.unitas30.nl
Unitas'30 zoekt: Trainer voor Zondag 2.   Uitkomend in de Reserve 1e klasse. (minimaal in bezit van UEFA… Meer >
 
www.unitas30.nl
Hieronder volgt wat informatie over  aanpassingen in de structuur voor het jeugdvoetbal die door de KNVB voor het nieuwe seizoen… Meer >
 
www.unitas30.nl
De trainers/coaches voor de jeugdselectie voor het seizoen 2020-2021 zijn grotendeels bekend. Hieronder volgt het overzicht: Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven