Dankwoord Martin Joosen

28 september 2016
Beste Unitassers,

Namens het bestuur wil ik jullie bedanken voor jullie aanwezigheid tijdens de ALV op Maandag 26 Sept J.L.
Het is bijzonder fijn om te ervaren dat een grote meerderheid van jullie vertrouwen heeft in het bestuur en de nieuwe bestuursleden. Wij zullen ons uiterste best gaan doen om dit vertrouwen te bevestigen.
 
Tevens een dankwoord aan Esther Bos, Ed Suiker en Ton Verwijmeren die afscheid hebben genomen als bestuurslid, maar die wij natuurlijk graag op de club terugzien als Unitasser.
Heel veel dank voor jullie inzet en betrokkenheid en het feit dat mede dankzij jullie een stabiele situatie is ontstaan waar het nieuwe bestuur op verder kan bouwen.
 
Tijdens de ALV en mijn introductie heb ik gesproken over de Visie en Missie van Unitas. Deze is door een grote groep Unitassers opgesteld en is leidend voor het beleid binnen de club. Ik wil dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om de Visie en Missie nogmaals te melden, om daar mee aan te geven dat Unitas’30 een club is met een duidelijk beeld van de toekomst en dat we dit ook uit willen stralen.

Visie
Unitas’30 streeft ernaar om voor iedereen de beste voorwaarden te creëren die een goed gevoel geven in het beoefenen van de voetbalsport en hobby.
We willen hierbij voor alle leden het hoogst haalbare niveau behalen en behouden. Investeren in de jeugdafdeling moet leiden tot een sterke positie van onze seniorenafdeling.
Samen maken we ons sterk voor plezier, prestatie, sportiviteit en maatschappelijk belang en dragen dit met trots uit.
 
Missie
Unitas'30, een club waar we trots op zijn; waar voetballiefhebbers, die plezier, prestatie en sportiviteit belangrijk vinden, samen kunnen genieten.
 
Tenslotte wil ik afsluiten met het bericht dat de notulen van de ALV gepubliceerd zijn op https://www.unitas30.nl/content/266/. Hierin kunnen ingelogde leden alle besproken agendapunten en gemaakte afspraken teruglezen.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de ALV of over andere Unitas’30 zaken, spreek iemand van het bestuur aan, bel of stuur een e-mail.
Onze gegevens zijn te vinden op de website https://www.unitas30.nl/commissies/92/46/hoofdbestuur.htm-
 
Ik hoop jullie nog vaak te zien en te spreken de komende tijd, op en rond de velden van Unitas’30.
 
Met vriendelijke groet,
 
Martin Joosen
Voorzitter Unitas’30
 

 

 

BERICHT VAN HET BESTUUR

02 december 2019
Beste Unitassers, Langs deze weg delen wij jullie mede dat onze secretaris, Ton van der Corput, zijn taken als bestuurslid van… Meer >
 
Op zaterdag 7 december kunnen er weer team en of individuele foto’s worden gekocht. Verkoop van uit de kantine van 08.30 uur tot… Meer >
 
Verkeer vanuit Etten-Leur richting Roosendaal en verkeer vanuit Breda richting Etten-Leur moet hier dus rekening mee houden. Meer >
 

Tweede editie clubmagazine

02 december 2019
Graag zouden we in het voorjaar van 2020 de tweede editie van het Clubmagazine uitbrengen, dit jaar geheel gewijd aan het 90… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven