Unitas’30 1 en 2 - een blik op volgend seizoen

03 juli 2016
2 juni 2016, het voelt nog als de dag van gister. Het was de avond van de laatste wedstrijd van Unitas’30 1. Thuis tegen Dubbeldam werd met 2-2 gelijk gespeeld, waarna het seizoen er definitief op zat. Helaas weer geen promotie naar de 2e klasse. 
 
Voor Unitas’30 2 is de zomerstop al eerder begonnen. Donderdag 12 mei speelden de mannen van Meindert hun laatste wedstrijd. Uit bij JEKA werd verloren waardoor nacompetitie net niet werd gehaald. 
 
De weg naar het nieuwe seizoen is nog lang. Zaterdag 30 juli staat de eerste training van de selectie, inclusief O19-1 (A1), op het programma. Vanaf dat moment start de voorbereiding. De groep van de selectie is redelijk in tact gebleven. Frits Remie, Joris van de Lande, Mamadu Jalloh, Roel van der Veen en Djuri Lelkes zijn vertrokken naar een andere vereniging.
 
Vanuit de talentvolle A1 van vorig seizoen zijn vijf spelers doorgestroomd naar de selectie. Prodige Kivuku Wakandama (verdediger), Cas Nooren (middenvelder), Marijn Suijkerbuijk (verdediger), Jorg Vens (verdediger) en Roman Witting (aanvaller) zullen volgend seizoen acte de presence geven in de selectie.
 
Een mooie zet met het oog op de toekomst. De jeugdafdeling groeit en bloeit, een ontwikkeling waar we de komende jaren van kunnen profiteren.
 
Verder is de selectie gericht versterkt met enkele nieuwe spelers. Maikel Ubbink, een gelouterde middenvelder die ook als aanvaller uit de voeten kan, komt over van BSC. Van RBC komt Papito Puriel, die inzetbaar is als linkeraanvaller. Jim Goosen is na vier jaar terug op het oude nest. Jim is een talentvolle keeper, die afkomstig is van Internos. Tim Lukus, inzetbaar als verdediger, komt over van DSE. Nuri Cakar, inzetbaar als linksback, is afkomstig van DOSKO. En Jules Philippart, aanvallende middenvelder van beroep, komt over van Bavel.
 
De selectie is weer op oorlogssterkte en inmiddels is ook de competitie-indeling van Unitas'30 1 bekend gemaakt. Hierover later meer. De komende weken zullen ook enkele korte interviews met de nieuwe spelers gepubliceerd worden. Houd de site en social media in de gaten


 
www.unitas30.nl
De teamindelingen voor het volgend seizoen worden woensdag 8 juli op de website bekend gemaakt.
 
www.unitas30.nl
Unitas'30 zoekt: Trainer voor Zondag 2.   Uitkomend in de Reserve 1e klasse. (minimaal in bezit van UEFA… Meer >
 
www.unitas30.nl
Hieronder volgt wat informatie over  aanpassingen in de structuur voor het jeugdvoetbal die door de KNVB voor het nieuwe seizoen… Meer >
 
www.unitas30.nl
De trainers/coaches voor de jeugdselectie voor het seizoen 2020-2021 zijn grotendeels bekend. Hieronder volgt het overzicht: Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven