UNITAS'30 DOET SLECHTE ZAKEN TEGEN INTERNOS

29 mei 2016
​Alleen door mirakel kan Unitas'30 nog kans maken om promotie naar de 2e klasse. Het dient dan zelf aanstaande donderdag, thuis, ruim te winnen van Dubbeldam. Dubbeldam moet dan op haar beurt weer ruim winnen van Internos. De doelsaldi moeten dan zo uitvallen dat Unitas'30 het beste doelsaldo overhoudt. 
 
Vandaag stond de derby van Etten-Leur voor de derde keer dit seizoen op het programma. Unitas'30 heeft dit seizoen grootse moeite om te scoren tegen Internos, waardoor het in de eerste twee ontmoetingen al fout ging. Ook vandaag leek Unitas'30 in de eerste helft op rozen te zitten, maar was in het in de tweede helft geen schim meer van de ploeg uit het eerste bedrijf.

Door het slechte weer was de opkomst minder dan gehoopt. Desalniettemin was de sfeer langs de lijnen prima. Unitas'30 speelde de eerste helft goed en kwam na een klein kwartier terecht op voorsprong. Sven Goetstouwers had een mooie actie in huis en schoot vanaf de zestien in de korte hoek raak. Internos kwam eigenlijk uit het niets weer op gelijke hoogte. Een slecht weggewerkte vrije trap belandde voor de voeten van Sven van Zwam die voor gaf bij de tweede paal. Patrick van Drongelen kopte raak. 
 
Unitas'30 kreeg hierna dé kans op de 1-2. Tom Croes kwam oog in oog met de Internos-goalie, passeerde hem, maar schoot voor open goal tegen een terug gerende verdediger. Unitas'30 kreeg nog wat kansen, maar het bleef bij 1-1. 
 
Na rust kwam Internos al snel op 2-1. Sven van Zwam stond volledig vrij in een corner en knikte hard raak. Unitas'30 ging 1 op 1 spelen, waardoor er meer ruimte werd weggegeven. Matthijs Broos en Rick de Jong werden ingebracht om meer aanvallende impulsen te creëren. Matthijs kreeg nog een goede schietkans na een goede combinatie met Jordy Bollaart, maar doelman Werner Verhoeven hield tegen. 
 
Na de 3-1 was het verzet van Unitas'30 gebroken en werd het zelfs nog 4-1. Hiermee lijkt de rol van Unitas'30 in deze nacompetitie uitgespeeld. Komende donderdag speelt Unitas'30 thuis tegen Dubbeldam. Alleen bij een grote overwinning maakt Unitas'30 nog kans. Dubbeldam moet zondag thuis tegen Internos. 
 
Niets is onmogelijk, maar het belangrijkste is om donderdag zelf te winnen. In eigen huis zijn we tot veel in staat, wat we ook hebben laten zien in de tweede seizoenshelft in de competitie. Met de steun van het thuispubliek, alle leden, moeten we tot veel in staat zijn! Kom allemaal donderdag naar de club om onze mannen aan te moedigen!

 
Beste Unitassers, Het jaar 2019 zit er bijna op.  We hebben een groot deel van de bijdragen voor het bord “Vrienden van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Met enige regelmaat zullen wij een tip van CentrumFIT op onze website publiceren. Deze tips zullen gaan over gezondheid, voorkomen… Meer >
 
Zaterdag 14 december is de laatste foto verkoopdag. Verkoop vanuit de kantine van 08.30 uur tot 14.30 uur. Deze dag kunnen er… Meer >
 
www.unitas30.nl

Pupil van de Week Fay Able

09 december 2019
Deze week is Fay Able Pupil van de Week bij de wedstrijd Unitas'30 1 – SV TOP 1. Natuurlijk is er ook een echt interview… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven