UNITAS'30 DOET SLECHTE ZAKEN TEGEN INTERNOS

29 mei 2016
​Alleen door mirakel kan Unitas'30 nog kans maken om promotie naar de 2e klasse. Het dient dan zelf aanstaande donderdag, thuis, ruim te winnen van Dubbeldam. Dubbeldam moet dan op haar beurt weer ruim winnen van Internos. De doelsaldi moeten dan zo uitvallen dat Unitas'30 het beste doelsaldo overhoudt. 
 
Vandaag stond de derby van Etten-Leur voor de derde keer dit seizoen op het programma. Unitas'30 heeft dit seizoen grootse moeite om te scoren tegen Internos, waardoor het in de eerste twee ontmoetingen al fout ging. Ook vandaag leek Unitas'30 in de eerste helft op rozen te zitten, maar was in het in de tweede helft geen schim meer van de ploeg uit het eerste bedrijf.

Door het slechte weer was de opkomst minder dan gehoopt. Desalniettemin was de sfeer langs de lijnen prima. Unitas'30 speelde de eerste helft goed en kwam na een klein kwartier terecht op voorsprong. Sven Goetstouwers had een mooie actie in huis en schoot vanaf de zestien in de korte hoek raak. Internos kwam eigenlijk uit het niets weer op gelijke hoogte. Een slecht weggewerkte vrije trap belandde voor de voeten van Sven van Zwam die voor gaf bij de tweede paal. Patrick van Drongelen kopte raak. 
 
Unitas'30 kreeg hierna dé kans op de 1-2. Tom Croes kwam oog in oog met de Internos-goalie, passeerde hem, maar schoot voor open goal tegen een terug gerende verdediger. Unitas'30 kreeg nog wat kansen, maar het bleef bij 1-1. 
 
Na rust kwam Internos al snel op 2-1. Sven van Zwam stond volledig vrij in een corner en knikte hard raak. Unitas'30 ging 1 op 1 spelen, waardoor er meer ruimte werd weggegeven. Matthijs Broos en Rick de Jong werden ingebracht om meer aanvallende impulsen te creëren. Matthijs kreeg nog een goede schietkans na een goede combinatie met Jordy Bollaart, maar doelman Werner Verhoeven hield tegen. 
 
Na de 3-1 was het verzet van Unitas'30 gebroken en werd het zelfs nog 4-1. Hiermee lijkt de rol van Unitas'30 in deze nacompetitie uitgespeeld. Komende donderdag speelt Unitas'30 thuis tegen Dubbeldam. Alleen bij een grote overwinning maakt Unitas'30 nog kans. Dubbeldam moet zondag thuis tegen Internos. 
 
Niets is onmogelijk, maar het belangrijkste is om donderdag zelf te winnen. In eigen huis zijn we tot veel in staat, wat we ook hebben laten zien in de tweede seizoenshelft in de competitie. Met de steun van het thuispubliek, alle leden, moeten we tot veel in staat zijn! Kom allemaal donderdag naar de club om onze mannen aan te moedigen!

 
De commissie voetbalzaken Selectie hanteert sinds een aantal jaren de volgende procedure omtrent het selectie beleid. Vanaf de… Meer >
 
www.unitas30.nl
Net als vorig seizoen houden we weer een ruilbeurs voor NAC Voetbalplaatjes. De ruilbeurs wordt gehouden op Woensdag 21 maart en… Meer >
 
Beste Unitassers, Ons bereikte het droevige bericht dat maandag 12 maart Jacqueline de Koning op 61-jarige leeftijd is… Meer >
 
www.unitas30.nl
Op maandagavond 12 maart 2018 is onze jeugdtrainer Marcel Hendrikx op overtuigende wijze geslaagd voor het trainersdiploma TC3 jeugd… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven