Kandidaat Voorzitter Unitas'30

23 juni 2016
Beste Unitassers,
Na verschillende afwegingen te hebben gemaakt op basis van het uitgebreide competentieprofiel wat is opgesteld voor de functie van voorzitter en meerdere gesprekken die zijn gevoerd, is het mij een genoegen om, namens het bestuur, de kandidaat voor het voorzitterschap aan jullie voor te stellen.

Martin Joosen heeft zich beschikbaar gesteld als kandidaat en wil graag de functie van voorzitter van mij overnemen.
Sinds 2013 is Martin actief als vrijwilliger binnen onze club. Hij is begonnen als groepscoördinator van de F-categorie en op dit moment is hij actief als voorzitter van de sponsorcommissie, lid van de commissie jeugd selectie én trainer/coach van de F2. Op vrijdagavond speelt Martin graag een partijtje met de mannen van de 35+ en 45+. 
Kortom, Martin is dus geen onbekende binnen Unitas’30, met inmiddels ruime ervaring binnen verschillende commissies en afdelingen. Daarnaast kan Martin zijn ervaring uit zijn dagelijkse job als commercieel directeur prima gebruiken binnen onze vereniging.
 
Wij zijn blij dat we op zo’n korte termijn een geschikte kandidaat hebben gevonden, zodat ik mijn werkzaamheden goed en stap voor stap kan overdragen.
Wij vertrouwen erop dat u Martin steunt in de Algemene Ledenvergadering, welke geagendeerd zal worden in najaar van 2016.
 
 
Met vriendelijke groet,
Esther Bos
Voorzitter sc Unitas’30
  
 
Reactie Martin Joosen:
Nu ik een aantal jaren actief ben binnen deze vereniging, kan ik zeggen dat Unitas’30 en de mensen een bijzondere plek in mijn leven hebben ingenomen. Ik vind het leuk om een bijdrage te leveren aan het succes van deze vereniging en zijn leden en heb plezier als vrijwilliger binnen de ingevulde functies. Ik zie het als een uitdaging om samen met jullie (Unitassers) de club verder te ontwikkelen en het beleidsplan verder tot uitvoer te brengen.  De basis die de afgelopen jaren is gelegd door het bestuur is er één om verder op te bouwen. Het feit dat ik me kandidaat heb gesteld komt mede door het enthousiasme van alle vrijwilligers en het bestuur. Zoals gezegd zal ik me de komende tijd inwerken om de taken van Esther over te kunnen nemen in het nieuwe seizoen.
Ik ben dus kandidaat en nog geen voorzitter,  tijdens de eerstvolgende algemene ledenvergadering kan iedereen zijn stem uitbrengen. Uiteraard ben ik tot die tijd regelmatig aanwezig bij Unitas’30 en mocht je vragen hebben spreek me gewoon aan. Bellen of e-mailen mag ook. Mijn gegevens vind je op de website van Unitas’30.
Alvast dank voor jullie tijd en interesse en ik hoop dat we met elkaar Unitas’30 naar een mooie en sportieve toekomst kunnen begeleiden.
 
Met vriendelijke groet,
 
Martin Joosen

www.unitas30.nl
 

 
www.unitas30.nl
Hoi! Wij zijn Dames 1, een gezellig elftal waarin sportiviteit een belangrijke rol speelt. Wij spelen derde klasse en we zijn super… Meer >
 

RONDOM DE WINTERSTOP

17 december 2018
De laatste trainingen van 2018 zijn op 21 december. Als je als teamleiding besluit om deze week niet meer te trainen, dan graag een… Meer >
 
www.unitas30.nl
De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2018 is bekend!  Bij Unitas’30 zijn 16 prijzen gevallen. Wij weten niet wie… Meer >
 
www.unitas30.nl
Sinds dit seizoen is Centrum fit een nieuwe partner van Unitas'30.  Met enige regelmaat zullen wij een tip van Centrum… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven