Kandidaat Voorzitter Unitas'30

23 juni 2016
Beste Unitassers,
Na verschillende afwegingen te hebben gemaakt op basis van het uitgebreide competentieprofiel wat is opgesteld voor de functie van voorzitter en meerdere gesprekken die zijn gevoerd, is het mij een genoegen om, namens het bestuur, de kandidaat voor het voorzitterschap aan jullie voor te stellen.

Martin Joosen heeft zich beschikbaar gesteld als kandidaat en wil graag de functie van voorzitter van mij overnemen.
Sinds 2013 is Martin actief als vrijwilliger binnen onze club. Hij is begonnen als groepscoördinator van de F-categorie en op dit moment is hij actief als voorzitter van de sponsorcommissie, lid van de commissie jeugd selectie én trainer/coach van de F2. Op vrijdagavond speelt Martin graag een partijtje met de mannen van de 35+ en 45+. 
Kortom, Martin is dus geen onbekende binnen Unitas’30, met inmiddels ruime ervaring binnen verschillende commissies en afdelingen. Daarnaast kan Martin zijn ervaring uit zijn dagelijkse job als commercieel directeur prima gebruiken binnen onze vereniging.
 
Wij zijn blij dat we op zo’n korte termijn een geschikte kandidaat hebben gevonden, zodat ik mijn werkzaamheden goed en stap voor stap kan overdragen.
Wij vertrouwen erop dat u Martin steunt in de Algemene Ledenvergadering, welke geagendeerd zal worden in najaar van 2016.
 
 
Met vriendelijke groet,
Esther Bos
Voorzitter sc Unitas’30
  
 
Reactie Martin Joosen:
Nu ik een aantal jaren actief ben binnen deze vereniging, kan ik zeggen dat Unitas’30 en de mensen een bijzondere plek in mijn leven hebben ingenomen. Ik vind het leuk om een bijdrage te leveren aan het succes van deze vereniging en zijn leden en heb plezier als vrijwilliger binnen de ingevulde functies. Ik zie het als een uitdaging om samen met jullie (Unitassers) de club verder te ontwikkelen en het beleidsplan verder tot uitvoer te brengen.  De basis die de afgelopen jaren is gelegd door het bestuur is er één om verder op te bouwen. Het feit dat ik me kandidaat heb gesteld komt mede door het enthousiasme van alle vrijwilligers en het bestuur. Zoals gezegd zal ik me de komende tijd inwerken om de taken van Esther over te kunnen nemen in het nieuwe seizoen.
Ik ben dus kandidaat en nog geen voorzitter,  tijdens de eerstvolgende algemene ledenvergadering kan iedereen zijn stem uitbrengen. Uiteraard ben ik tot die tijd regelmatig aanwezig bij Unitas’30 en mocht je vragen hebben spreek me gewoon aan. Bellen of e-mailen mag ook. Mijn gegevens vind je op de website van Unitas’30.
Alvast dank voor jullie tijd en interesse en ik hoop dat we met elkaar Unitas’30 naar een mooie en sportieve toekomst kunnen begeleiden.
 
Met vriendelijke groet,
 
Martin Joosen

www.unitas30.nl
 

 
Met het beëindigen van het seizoen is er voor een aantal vrijwilligers binnen Voetbalzaken ook een einde gekomen aan de vaak… Meer >
 
De laatste jaren zijn er al heel wat Unitas´30 jeugdspelers die de stap gemaakt hebben naar een BVO. De jeugdselectie is trots dat… Meer >
 
Op 16 mei 2020 was het dan zover. Eerder hadden we het besluit moeten nemen dat de voetbalquiz in de kantine geen doorgang kon vinden.… Meer >
 
Beste Unitassers, Sinds de bekendmaking van de versoepeling van maatregelen door onze regering, zijn wij aan de slag gegaan om… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven