“De Grote Clubactie is van ons allemaal!”

13 september 2019
www.unitas30.nl

Met deze slogan starten we op 14 september de Grote Clubactie 2019. De Grote Clubactie is een belangrijke actie voor onze club. Het geld dat hiermee binnenkomt, komt geheel ten goede aan Unitas’30. Een lot kost €3,- en daarvan gaat €2,40 naar de vereniging.

Als vereniging betalen we hiervan verschillende activiteiten voor jong en oud. 

Dit jaar zullen de inkomsten voor een groot gedeelte naar ons 90-jarige jubileum gaan! Om dit jubileum te kunnen organiseren in 2020  is er veel geld nodig en dus gaan we daar als club met z’n allen voor zorgen. Want de vereniging dat zijn wij!


Wanneer, hoe lang en inleveren?

Vanaf 14 september tot en met 13 oktober gaan we in vier weken zoveel mogelijk loten verkopen.

De intekenlijsten worden door de organisatie uitgereikt of zitten in de kledingtas. Vergeet niet je naam en je team erop te zetten, mocht dit nog niet gedaan zijn. Wanneer je een lijst vol hebt, mag je hem uiteraard al inleveren in de brievenbus van de activiteitencommissie (deze vind je in de centrale hal in de deur). Bij de bar kun je extra lijsten krijgen. Want hoe meer volle lijsten hoe beter!

 

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, partner, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je nog meer loten kunt verkopen.  
Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn! Via automatische incasso wordt de €3,- geïnd. Op het bankafschrift van de koper komt na de betaling het lotnummer of lotnummers te staan. Je hoeft dus overal maar één keer langs te gaan. Zorg er wel voor dat alle gegevens ingevuld zijn.

 

Prijzen voor kopers en verkopers!

De kopers van de loten maken kans op verschillende prijzen en de hoofdprijs van  €100.000,- cash.

Maar voor jou als verkoper valt er ook wat te verdienen!

Voor de pupillen en junioren geldt dat voor elk verkocht lot €0,50 voor jou is. Aan de drie beste verkopers gaan we weer leuke prijzen weggeven. Daarnaast maakt het best verkopende team kans op een uitje naar NAC Breda of frietjes en drinken na een wedstrijd.

Het team van de senioren dat het meeste loten verkoopt, krijgt een, twee of meer bakken bier en bitterballen na een thuiswedstrijd (hangt van de opbrengst af). De moeite waard dus!

 

Op 11 december is de trekking van de Grote Clubactie 2019!

 

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Jouw inzet is goud waard!


 
Met het beëindigen van het seizoen is er voor een aantal vrijwilligers binnen Voetbalzaken ook een einde gekomen aan de vaak… Meer >
 
De laatste jaren zijn er al heel wat Unitas´30 jeugdspelers die de stap gemaakt hebben naar een BVO. De jeugdselectie is trots dat… Meer >
 
Op 16 mei 2020 was het dan zover. Eerder hadden we het besluit moeten nemen dat de voetbalquiz in de kantine geen doorgang kon vinden.… Meer >
 
Beste Unitassers, Sinds de bekendmaking van de versoepeling van maatregelen door onze regering, zijn wij aan de slag gegaan om… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-12-2017 Meer >
 
 
 
28-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-05-2016 Meer >
 
 
 
Terug naar boven