Kicks n Sticks

Unitas’30 en Kicks N Sticks zijn een bijzondere - en in Etten-Leur unieke - samenwerking aangegaan.

Deze samenwerking houdt in dat we nu ook een trainingsprogramma kunnen aanbieden voor kinderen tussen 2 en 6 jaar.

Hoe werkt het ?

Je schrijft je kind in bij Kicks N Sticks en gaat daar een lidmaatschap aan. Je wordt dus nog geen lid bij Unitas’30.  Voor je kind gelden dus de lidmaatschapsvoorwaarden van Kicks N Sticks. De kinderen krijgen wel het “Unitas’30 gevoel” mee bij de trainingen zodat ze later gemakkelijk in kunnen stromen bij de Minipupillen (JO7). Onderdeel van de trainingen is onder andere een keer trainen op één van de kunstgrasvelden bij Unitas’30.

Wanneer wordt ik lid van Unitas’30 ?

Als je zoon/dochter deelneemt in een groep bij Kicks N Sticks en in een lopend voetbalseizoen (1 juli tot en met 30 juni) de leeftijd van 5 jaar bereikt, kan hij/zij  in het daaropvolgende voetbalseizoen (startend vanaf 1 juli) instromen bij Unitas’30 Minipupillen (JO7). Mocht een kind nog voor 1 juli 5 jaar worden en tussentijds in willen stromen bij de Minipupillen (JO7), dan is dit afhankelijk van de dan aanwezige wachtlijst bij de Minipupillen (JO7) en zal de instroom in overleg plaatsvinden, doch zeker per 1 juli.  Mocht het kind op 1 juli de leeftijd van 7 jaar hebben bereikt (en derhalve te oud is om nog bij de Minipupillen (JO7) ingedeeld te kunnen worden), kan Unitas’30 geen garantie geven op een plaats bij de teams in de categorie JO8. E.e.a. is afhankelijk van een eventuele wachtlijst.

Meer informatie

Wij verwijzen je graag naar de website van Kicks N Sticks voor meer informatie. Hier kun je je ook inschrijven. Klik hier.

Voor vragen: neemt eerst contact op met roosendaal.ettenleur@kicksnsticks.eu of via info@unitas30.nl .
Terug naar boven