Organisatie Activiteiten & Evenementen


De activiteitencommissie van Unitas’30 organiseert het gehele jaar diverse activiteiten voor onze leden. Denk daarbij aan de Sinterklaasviering, de (kinder)bingo, het darttoernooi, de verkoop van oliebollen en paaseitjes, het Fifatournement, Carnaval en andere activiteiten.

Daarnaast organiseert de commissie de jaarlijkse bedankavond voor alle vrijwilligers van Unitas’30. Voorts wordt jaarlijks het inmiddels befaamde E-weekend georganiseerd en één keer per twee jaar, het C/D kamp.  Als absoluut knallend sluitstuk wordt aan het eind van het seizoen de jaarlijkse Clubdag georganiseerd.

De commissie bestaat uit een 10-tal leden die zich het hele jaar door met veel energie en creativiteit inzetten om voor de leden geslaagde activiteiten te organiseren. Daarnaast zijn er nog een aantal vrijwilligers die bij drukbezochte activiteiten een handje toesteken.

De activiteitencommissie probeert voor alle leden iets te organiseren wat in de smaak valt. Mocht je desondanks ideeën hebben voor andere activiteiten of een tip, suggestie of misschien wat kritiek, dan kun je die kwijt via de brievenbus in de deur van de kast die te vinden is in de centrale hal. Een mail sturen naar activiteiten@unitas30.nl mag natuurlijk ook.

De volledige activiteitenkalender is te vinden op de site van Unitas’30.

Leden

Coördinator Patricia Nooren - van de Wall
Lid Carolien Boeren-de Regt
Lid Jetske Bon
Document
Toegevoegd door
Publicatie
Datum
Er zijn geen documenten aanwezig in deze map.
Terug naar boven