Clubdag & Vrijwilligers in het zonnetje!

Datum 30 jun 2018
Locatie Unitas '30
Adres Concordialaan 210
Zaterdag 30 Juni is het weer tijd voor de gezellige jaarafsluiting!
Alle Unitassers en familieleden, jong en oud zijn welkom!

11.00u. Welkom vrijwilligers

12.00u. Start Clubdag
Buiten de vaste activiteiten zijn er dit jaar ook een aantal leuke nieuwe initiatieven genomen om de Clubdag een extra leuke afsluiting van het seizoen te laten zijn voor jong en oud!
 
Tijdens de Clubdag zullen wij ook al onze vrijwilligers in het zonnetje zetten en kunnen zij rekenen op een bijzondere dankjewel van Unitas’30. Je hebt als vrijwilliger inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Meld je wel aan voor de vrijwilligersbijeenkomst (ook als je later dan 11.00u komt)!
Voor de kinderen is er veel speelplezier en worden er verschillende voetbal activiteiten georganiseerd, mede door de spelers van Heren 1 en Dames 1. Uiteraard wordt er traditiegetrouw tijdens deze dag de nieuwe teamindelingen voor seizoen 2018-2019 bekendgemaakt.
 
 
Op het plein aan de voorzijde zal een gezellig terras worden neergezet en hebben wij dit jaar voor het eerst een uitgebreid Food-Court waar de hele dag genoten kan worden van verschillende hapjes en drankjes. Kortom een mooie afsluiting met een gezellige Clubdag voor alle Unitassers en hun familie.
 
 
 

Terug naar boven