Unitas'30 F1

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
21-03-2015 13:45 Unitas'30 F1 Steenbergen F1 , 6-0

Unitas'30 F1 Op stoom....

Na de winst van vorige week tegen JEKA F1 zit de sfeer er goed in. De tegenstander voor vandaag is Steenbergen F1. De uitwedstrijd tegen deze ploeg (04-10-2014) waren onze jongens nog niet vergeten, in deze wedstrijd was Unitas’30 F1 de betere ploeg, creëerde het veel kansen maar ging het naar huis met slechts 1 punt vanwege het gelijke spel. Gezien het goede spel van de afgelopen weken was iedereen ervan overtuigd dat dit vandaag niet zou gebeuren.

Direct na de aftrap wordt er druk gezet door Unitas'30 F1. Na 1 minuut spelen is het Rens die de bal voorgeeft aan Binc, BOEM doelpunt. Het begin is gemaakt. Voor Binc zijn eerste doelpunt in de F1, proficiat ! Unitas gaat door in dit hoge tempo en weet elkaar keurig te vinden met knap overspel. Het resultaat is geweldig, Stan zorgt in de tweede minuut van de wedstrijd voor de 2-0 en in de derde minuut is het Rens die voor de 3-0 zorgt. Wat een begin. Van spanning is dan geen sprake meer en de enige vraag is welke score dit vandaag gaat opleveren. Vele kansen volgen nog maar het is toch pas in de 16e minuut van de eerste helft dat Jesse de voorsprong weet te vergroten, de verdedigers van Steenbergen weten inmiddels op welke aanvallers ze moeten letten maar vergeten Jesse te stoppen, deze kan ongestoord doorlopen en schiet snoei hard in, prachtig doelpunt, 4-0 is dan ook de ruststand.

De tweede helft geeft een gelijk wedstrijd beeld met een verschil dat onze jongens veelvuldig de lat en paal weten te geraken. Sam zorgt nog wel voor de 5-0 en Rens voor de 6-0, na overigens een prachtige voorzet van Stan (omhaal), maar de uitslag had gezien het spelbeeld veel groter moeten zijn. De wedstrijd wordt desondanks tevreden afgesloten en de spelers kijken al uit naar de wedstrijd van komende dinsdag. Dan wordt er gespeeld tegen Voab, de ploeg uit Goirle, dit in de 1/8e finale van de omroep brabant cup. De verwachting is dat onze keeper Kane het dan wel iets drukker gaat krijgen maar met de vorm van nu, en eenmaal op stoom, zijn onze jongens lastig te stoppen.