Unitas'30 E5

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
21-02-2015 09:00 The Gunners E2 Unitas'30 E5 4-6

E5 toont enorme veerkracht.

E5 is de competitie goed begonnen, door The Gunners (TG) te verslaan met 4-6 in de 1e competitiewedstrijd. Voor de meesten was het misschien weer even wennen maar de draad werd weer goed opgepakt, vooral in de 2e helft.

Zonder wissels werd er afgereisd naar Breda dus de jongens moesten flink aan de bak. Lars is helaas langdurig geblesseerd en Tygo meldde zich ook jammer genoeg af wegens de griep. Het spel golfde op en neer in de 1e helft, TG kreeg hun kansen maar E5 ook. Toch was het TG die in de 10e minuut de score opende met een mooie aanval 1-0. Gelukkig was Sky alert in de 15e minuut om de bal mooi over de keeper heen te wippen 1-1. Ondanks de vele kansen was het het TG die kon gaan rusten met een 3-1 voorsprong.

De jongens van E5 wisten dat er wat te halen viel en bleven bikkelen en gelukkig was daar weer Sky die al in de 1e minuut van de 2e helft de aansluiter mocht opeisen, hup 3-2. Niet veel later was daar Tim J. die zelf in 1 keer een corner binnen draaide. Ha de gelijkmaker is een feit. Tim S. deed het weer uitstekend ondanks dat hij tegen een zeer bewegelijke tegenstander stond en deze dus vaak uitschakelde om zo de aanval eruit te halen bij de tegenstander.
Roman stond weer werelds te keepen en via een verre uittrap van Roman kon Tim J. profiteren en zo E5 op een 3-4 voorsprong zetten. Deed TG nog mee denkt u, jazeker wel, maar de verdediging van E5 stond als een huis. Finley schoof iedere keer mooi mee op en verlegde het spel op de juiste
momenten, prima gedaan. Rick stond weer reuze te verdedigen moet hier en daar een overtreding, zoals het behoort. Niet gemeen maar wel nodig. Via een aanval over rechts werd Darko op links keurig aangespeeld die heel beheerst de 3-5 binnen schoof, mooie goal jongens. Weer via een mooie verre trap van Roman mocht Tim J. zijn hattrick maken hupsakee 3-6. Ook gaf TG nog tegengas door de 4-6 te maken. Geeft niks, de 3 punten gaan UNITAS E5.
Jongens, nogmaals de 2e helft hebben jullie fenomenaal aangepakt. Blijf zo doorgaan.
Door: Michel van Ham , 21-02-2015 00:00