Unitas'30 F3

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
22-11-2014 10:00 Boeimeer F2 Unitas'30 F3 Nieuwenhuis, Stijn 2-6

F3 op titelvoerend na 2-6 overwinning bij Boeimeer F2

In deze voorlaatste ronde van de competitie stond de uitwedstrijd tegen Boeimeer op het programma. Winst was noodzakelijk om in het spoor te blijven van koploper UVV. Jeron en Pim ontbraken vandaag, maar Sem uit de F6 kwam ons te hulp zodat we toch 8 spelers hadden.

Thomas B was de eerste helft onze keeper. We kwamen fel uit de startblokken en de eerste kans kwam al snel, maar Milan zag zijn schot op de lat belanden. Vlak daarna een hoekschop door Mink genomen die via een speler van van Boeimeer in het doel verdween: 0-1. Daarna was het de beurt aan Boeimeer om de druk op te voeren en na een mooie aanval 1-1 te scoren. Daarna ging het spel op en neer. Thomas H, Koen en Sem gaven achterin echter geen kans weg. Voorin ging het hierdoor steeds beter draaien en Thijn scoorde na een mooie solo de 1-2 en kort daarna na een mooie pass van Rick de 1-3. Doordrukken nu was het devies, maar hierdoor stonden we wel met heel veel spelers voor de bal. Een counter van Boeimeer dat er met 3 spelers uit kwam tegen alleen Sem achterin was te veel van het goede en met 2-3 werd het weer spannend. Weer werd de druk opgevoerd en vlak voor rust scoorde Milan de 2-4. Een marge van 2, maar nog zeker niet gelopen.

In de tweede helft was Koen onze keeper.

Boeimeer had ook wat omzettingen gedaan en ging wat minder verdedigend spelen. Hierdoor ging het spel op en neer en kwamen er aan beide kanten kansen. We waren iets sterker, maar elke keer ontbrak net wat geluk in de eindpass, of redde de keeper. Ook aan onze kant moest Koen af en toe flink aan de bak. Maar gelukkig werd het harde werken beloond. Thomas H kreeg op een meter of 15 van het doel de bal en schoot hem onhoudbaar hard binnen voor 2-5. Daarna was de andere Thomas aan de beurt om de eindstand op 2-6 te bepalen.

Een verdiende overwinning. Complimenten voor de werklust en een extra compliment aan Sem die een puike partij speelde.

Volgende week de kraker thuis tegen UVV. Met maar 1 punt verschil is alles nog mogelijk
Door: Antoine Vriens , 23-11-2014 00:00