Unitas'30 B1

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
25-10-2014 12:30 Unitas'30 B1 Victoria'03 B1 1-2

Geen oktoberfest voor Unitas'30 B1

De gehele maand oktober wist Unitas'30 B1 niet te winnen. Alle wedstrijden werden zelfs verloren. Een fikse tegenvaller, maar tegen Victoria'03 B1 zou dat wel worden rechtgezet toch?

1-0 in de eerste helft door een vlotte aanval over rechts met Fabian die Davy wegstuurde over de flank. Van net buiten de 16 in de korte hoek.

Deze stand bleef tot de 79e minuut op het scorebord staan. Het had ondertussen al veel meer moeten zijn, maar veel kansen werden niet weggegeven. Kortom de 3 punten zaten in de tas.

Nu hebben we tegen JVOZ gezien hoe belangrijk de eerste 3 minuten zijn, maar de laatste 3 (inclusief blessuretijd) zijn net zo belangrijk.
Uit een corner maakte de ploeg uit Oudenbosch 1-1 en tot overmaat van ramp werd het door slap ingrijpen in de 81e minuut ook nog 1-2.

Doodzonde en zelfs doodziek van deze nederlaag. Gelukkig dat de B1 Bastards, bestaande uit Rick, Sandor, Roger en stand-in Kees Nooren, 's avonds bij de 'Voetbal Quiz' de eer hoog hielden met een klinkende overwinning.

De staf had echter veel liever 's middags gewonnen...

Door: Roger Lambregts , 28-10-2014 00:00