Unitas'30 F6

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
30-08-2014 09:30 FC Moerstraten F1G ZA Unitas'30 F6 0-7

F6 met ruime overwinning op Moerstraten F1 van start

Na de opstartdag en 1 training stond de eerste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Altijd weer spannend en wennen in een nieuwe samenstelling. Dat bleek ook aan het begin van de eerste helft.

We startten met Niels in de goal, Josh, Sem en. Wesley in de verdediging en Raf, Jeroen en Milan als aanvallers. Elias begon als wissel.

Het was even zoeken wie waar precies speelde en wie welke taak op zich nam en het begin was dan ook wat rommelig. We waren wel sterker , maar konden dat niet omzetten in doelpunten. Jeroen kreeg een paar kansen maar elke keer zat er net een been tussen, kon de keeper de bal pakken of ging de bal naast of over.
Moerstraten kwam er af en toe gevaarlijk uit maar onze verdedigers stonden hun mannetje en anders was er altijd nog Niels die elke bal klemvast pakte.

Geleidelijk aan begon het beter te lopen en na een goede pas van Josh scoorde Milan de 0-1. Enkele minuten later was het Sem die een afgeslagen bal ineens op de slof nam en knap de 0-2 in de verre hoek schoot. Met die stand gingen we rusten.

Na rust ging Jeroen keepen. Het begon steeds beter te draaien en er werd met meer lef en overtuiging gespeeld. Josh en Elias lieten zien een aanwinst voor het team te zijn en Raf speelde na de hele zomer extra getraind te hebben beter dan ooit. Sem was als laatste man betrouwbaar als altijd, Wesley stond verdedigend zijn mannetje en Niels ontpopte zich als een prima linksbuiten. Moerstraten kwam er niet meer aan te pas en met goed combinatievoetbal kwamen de kansen al snel. Na een strakke voorzet van Sem scoorde Milan 0-3. Vanaf de aftrap was het direct weer raak. Milan onderschepte de bal en liet de volledige verdediging achter zich om de 0-4 binnen te schieten. Daarna ging het snel en vanuit voorzetten van Niels, Raf en nogmaals Niels scoorde Milan 0-5, 0-6 en 0-7.

Eindstand 0-7 en een veelbelovend begin van het nieuwe seizoen
Door: Antoine Vriens , 31-08-2014 00:00