Unitas'30 D3

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
30-08-2014 11:00 Unitas'30 D3 Klundert D1 ZA Verwijmeren, Quinten 2-1

D3 KNOKT ZICH TERUG

Vandaag mocht D3 voor het eerst dit seizoen voor het echie aantreden. Voor de beker kreeg het in eigen huis bezoek van Klundert D1, wat grotendeels bestaat uit tweedejaars D-pupillen.

D3 begon aardig aan de wedstrijd maar het waren de gasten die op voorsprong kwamen. Een harde trap naar voor stuiterde over de verdediging waardoor de Klundertse spits alleen op Jordy af kon. Jordy werd gepasseerd waarna de 0-1 een feit was. Even later kwam D3 goed weg toen een verkeerde terugspeelbal in de voeten van dezelfde spits belandde. Jordy verkleinde zijn doel goed en de spits schoot naast. D3 kwam er zelf ook een aantal keer goed uit, maar de aanvallen smoorden vaak in de zestien.

Met de 0-1 tussenstand gingen beide teams rusten. Het devies voor D3 was onveranderd, blijf combineren en ga niet de lange bal spelen. In de tweede helft werd dit bijna tot in de perfectie uitgevoerd. Unitas'30 kreeg steeds meer de overmacht en de gelijkmaker van Jerom was een logisch gevolg. À la Arjen Robben werd Jerom gelanceerd achter de vijandelijke verdediging, speelde de verdediger en de keeper uit en schoot raak.

Waar iedereen dacht dat D3 misschien wel tevreden was met een puntje kwam bedrogen uit. Dit smaakte naar meer en er kwam ook meer. Levi en Ricardo combineerden op de rechterflank waarna Ricardo de bal hard en laag richting tweede paal schoot. Bart was er als de kippen bij en schoot de 2-1 binnen.

Klundert ging in de laatste minuten driftig op zoek naar de 2-2 maar werd niet meer gevaarlijk. Bart had nog wel de definitieve beslissing op de voet, na een steengoede actie van Levi op de rechterflank. Bart wilde de bal op zo'n 4 meter afstand snoeihard binnen schieten, maar was te onzuiver en schoot naast. Jammer, maar de aanval was schitterend!

Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter werden de handen geschud en zochten de D3-speler uitgeput de kleedkamer op. Complimenten voor het getoonde spel en de instelling!

Maandag en donderdag trainen, zaterdag vriendschappelijk uit en tegen Internos D2.
Door: Richard Teunissen , 31-08-2014 00:00
Terug naar boven