Unitas'30 E2

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
21-04-2014 17:00 Unitas'30 E2 WHS E1 ZA Hermus, Koen 2-6

Unitas'30 E3 uitgeschakeld voor de Beker in de kwartfinale!

Vandaag moesten we het opnemen tegen WHS E1. Deze ploeg heeft dit jaar nog niet verloren en we waren al gewaarschuwd door andere ploegen, dat het zeer moeilijk zou worden.
De beginopstelling was Tim in de goal, Bas en Lars achterin, Marco op het middenveld en Tobias, Rick en Rik in de voorhoede. Boaz en Bram stonden reserve.

Het was al vrij snel te zien, dat WHS E1 niet de schoonheidsprijs zou winnen qua combinatie voetbal. Het zijn jongens die op pure kracht de duels aan gaan en lange ballen naar voren schieten om de 2 spitsen in stelling te brengen. Na 13 minuten stonden we dan ook met 0-2 achter.

Toch kregen we nog hoop op een goed resultaat, toen Boaz, Tobias goed aanspeelde en Tobias de aansluittreffer scoorde. Vanaf de aftrap scoorde WHS E1 wederom, zodat het verschil weer 2 doelpunten werd. We hadden er nog 1 kunnen scoren in de 1e helft. Ik denk hierbij aan het schot van Bas dat op het dak van de goal viel en een schot van Boaz dat de lat raakte. Maar dit gebeurde niet, zodat de ruststand 1-3 was. Anders had het misschien nog anders gelopen.

Na de pauze werd het gelijk 1-4 en toen was de wedstrijd al gespeeld. Uiteindelijk werd het 2-6. De 2e goal aan onze kant werd gemaakt door Rik.

Conclusie: Vandaag kon E3 niet opboksen tegen een ploeg die allemaal een jaar ouder zijn en jongens die tot het uiterste gaan. Het fysieke verschil is te groot. Ik wil niet zeggen dat we nooit van WHS E1 kunnen winnen, maar dan moet iedereen een topdag hebben om dit fysieke geweld te kunnen weerstaan. Maar er waren volgens mij ook een aantal jongens aan onze kant die niet 100% fit waren. Jammer maar helaas.
Door: Richard Lauwen , 21-04-2014 00:00
Terug naar boven