Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
12-04-2014 09:30 Unitas'30 E7 BSC E5 Verwijmeren, Quinten 2-6

Einde seizoen eist tol bij E7.

Het einde van het seizoen nadert en het lijkt wel of de energie een beetje op raakt bij E7.

Na een geweldig seizoen kan het wel eens gebeuren dat het af en toe wat minder gaat.
Bsc was ook wel in goede doen vandaag, moet ook gezegd worden. Een speler blonk bij Bsc uit en daar had de E7 haar handen vol aan. Maar het samenspel van E7 wierp haar vruchten af. Na een afgemeten voorzet van Daan kon Lars de 1-0 binnen schieten. Niet veel later was het Bsc die toch nog de gelijkmaker scoorde zo vlak voor rust.

De 2e helft ging moeizaam, Bsc had vele kansen maar Levi stond gelukkig vaak op de juiste plek. Na een goede aanval via Tygo mocht Daan de 2-1 voorsprong op het scorebord zetten. Bsc liet zich niet uit het veld slaan en scoorde weer vlug 2-2. Duke deed goed zijn best en had zijn handen vol aan de Bsc spitsen. Hier werd hij vakkundig geholpen door Roman en Tim. Sky was nog dicht bij een doelpunt, maar het mocht allemaal niet meer baten. Bsc liep in no-time uit naar een 2-6 overwinning.

Jongens, geeft niks. Volgende week hebben we nog een appeltje te schillen met R'daal.
Door: Michel van Ham , 15-04-2014 00:00