Unitas'30 E7

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
05-04-2014 09:00 Roosendaal E9 Unitas'30 E7 3-3

E7 met moeite een gelijkspel tegen R'daal.

Uit tegen R'daal E9, we dachten dat het een makkie werd. Maar dat viel even tegen. Op het kunstgras waren de kansen talrijk, maar tegen counterploegen heeft de E7 het lek nog niet boven.

Uiteraard had E7 weer het beste van het spel. Daan was als een wervelwind aan de linkerkant maar had niet altijd even veel geluk. R'daal kwam er maar 2x keer uit en scoorde ook net zoveel. Effectief kun je wel zeggen. Gelukkig stond Lars op de juiste plek om de 2-1 binnen te tikken na goed doorzetten van Tim. Dit was tevens de ruststand.

Er werd weer rustig door gevoetbald. En ja hoor, daar was weer zo'n rap spelertje die per ongeluk door de verdediging liep en de 3-1 scoorde. Gelukkig bleven Rick en Roman de opbouw verzorgen via de zijkanten. Duke vond het ook genoeg en liet niemand meer door. Eindelijk was daar de beloning, Tygo mocht de 3-2 aantekenen na een mooie aanval. En in de laatste minuten mocht hij ook de 3-3 binnen knallen vanaf de rechterkant. Toch was daar R'daal weer met een spaarzame actie, maar Levi kon het schot keurig via de paal naast het doel werken.

3-3, hier zat wederom meer in. Thuis zijn de 3 punten voor Unitas E7
Door: Michel van Ham , 15-04-2014 00:00
Terug naar boven