Unitas'30 B3

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
19-04-2014 12:30 Unitas'30 B3 Seolto B2 , 1-4

Zaterdag 19 april 2014: Unitas’30 B3 – Seolto B2

Stan mag dit seizoen niet meer meespelen vanwege zijn hoofdblessure vorige week. Maar vlaggen lukte wel, dus hij vertegenwoordigde
Unitas’30 B3 aan de zijlijn. Het verlies van vorige week hadden we goed verwerkt en enthousiast togen we ten aanval. Shiran gaf een mooie voorzet en Ane miste de kopkans. Na een combinatie met Darcy schoot Faouzi net over. Na een goede actie van Levi volgde een corner van Darcy.
Hieruit kwam een kopbal van Ane en een schot van Luuk, maar geen doelpunt tot gevolg. Faouzi probeerde het met een omhaal, maar de keeper redde. Een slippertje van Levi werd door Youri onschadelijk gemaakt en even later zette Sam een goed blok dat verder gevaar voorkwam. Een vrije trap van afstandsknaller Darcy ging maar net naast. Niels werd randje 16 neergehaald. Darcy nam de vrije trap en…rakelings over. De bal wilde er maar niet in. Tenminste: niet aan onze kant, want na een fout op het middenveld brak Seolto B2 door en Youri was kansloos na de inzet in de verre hoek: 0 -1. Na legio kansen niet benut te hebben stonden tegen de verhouding achter. Faouzi soleerde door de verdediging, maar de keeper stond op de goede plaats. Even was onze concentratie kwijt: Levi greep onreglementair in binnen de 16: penalty en 0 – 2. En het werd nog erger na weer een fout op middenveld en slordig verdedigen: 0 – 3.

In de rust werd de verdediging gereorganiseerd, daarna waren we weer heer en meester. Niels pakte de bal af en schoot met rechts net over. Darcy deed weer eens aan latjetrap. Na een corner van Faouzi kon Shiran net niet scoren. Mert wel na weer een fluwelen voorzet van Faouzi: 1 – 3. Nu doorzetten! Seolto B2 voelde het gevaar en brak uit, maar Yoshi bracht redding vlak voor de paal. Darcy scoorde na een pass van Faouzi, maar helaas werd de goal na protest van de vlagger van Seolto B2 afgekeurd wegens buitenspel. Ties haalde uit met rechts, maar schoot op de keeper. Darcy zette Shiran vrij voor de goal, maar schot voorlangs. Wanneer valt nu eens de aansluitingstreffer? Youri lette goed op na een vrije trap en voorkwam erger. Schoten van Niels en Darcy wilden er ook niet in. En plotseling viel uit een corner zeer onverwacht en onterecht de 1 – 4. De wereld op zijn kop! Voorzet Darcy, Faouzi op 1 meter voor de goal en…toch nog voorlangs! Shiran voor open goal, voorzet op Niels, die mist. Ties meteen daarna te zacht ingeschoten. Seolto B2 zette alle wapens in om Unitas’30 B3 van zich af te houden. Een smerige overtreding op Luuk werd helaas niet bestraft. Shiran snelde vanaf de middellijn naar de goal, maar de keeper redde. Dat deed die even later weer op een schot van Mert na goed aangeven van Yoshi. De keeper bleef het druk houden, want 2 inzetten van Faouzi werden ook door hem gepareerd.

Motto van deze wedstrijd: Als je zelf niet scoort valt de goal aan de andere kant.
Door: Ron Vervoort , 12-05-2014 00:00
Terug naar boven