Unitas 30 MO13-3 zorgt voor code geel-zwart in Gastel!

www.unitas30.nl
SC Gastel MO13-1 ZA
Unitas'30 MO13-3
14-01-2017
2-2* wns

Zaterdag 14 januari werd een volledig programma afgelast i.v.m. de winterse omstandigheden. Werd er dan helemaal niet gevoetbald? Jawel hoor, ergens in Gastel op een mooi kunstgrasveld mochten de meiden van Unitas 30 MO13-3 aantreden voor de 3e bekerronde tegen de plaatselijke MO13-1.
De eerste wedstrijd na de winterstop waarvan lang onduidelijk was of deze ook door zou gaan. En toch stonden de meiden van de MO13-3 er gelijk. Fysiek was de tegenstander soms wat sterker maar aan de bal werd het verschil gemaakt. Gaandeweg de wedstrijd waren ze steeds beter in staat om via goed voetbal tot kansen te komen waarvan er uiteindelijk één werd benut door Nina die op de goede plek stond en koeltjes de bal in het doel schoof, 0-1 wat tevens de ruststand was. Na rust werd de stand vrijwel onmiddellijk gelijk getrokken door Gastel waarna Unitas 30 wederom op zoek ging naar de voorsprong. Vele malen waren de meiden dreigend en uiteindelijk lukte het Isa Klaassen om de 1-2 te maken, een prachtige goal! Op zoek naar de 1-3 werd het volkomen onverwachts 2-2 en dat enkele minuten voor tijd. Krampachtig gingen de dames nog op zoek naar de 2-3 en dat werd het nog bijna, maar de eindstand werd uiteindelijk op 2-2 bepaald wat betekende dat we strafschoppen moesten nemen.

Een nieuwe spannende ervaring voor onze meiden en nadat er 5 meiden waren aangewezen konden we beginnen. Muriel keepte geweldig, in de wedstrijd al maar zeker ook in deze serie van strafschoppen, ze stopte er 2! Zelf schoten we één strafschop rakelings over en een andere werd door gastspeelster Jasmijn Knoop op de kruising geschoten. Twee andere strafschoppen werden door Isa Rasenberg en aanvoerder Djenna knap ingeschoten. Uiteindelijk mocht Vera aanleggen voor de beslissende strafschop en dat deed ze uitermate koel, de bal verdween in de rechterhoek buiten het bereik van de keepster en daarmee was het bereiken van weer een nieuwe ronde een feit!
Complimenten aan alle meiden, het was met recht een teamprestatie!

Onze dank gaat uit naar de aanwezige ouders en grensrechters en aan Maurice Hermus, die ondanks code rood in de vroege ochtend aanwezig was voor de pasjes en de kleding!

 
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven