Terheijden JO11-2 tegen Unitas JO11-6: Eerste helft goed, tweede helft minder goed!

Terheijden JO11-2
Unitas'30 JO11-6
10-12-2016
4-2

Unitas komt tegen vierdeklasser Terheijden goed uit de startblokken. Direct na de aftrap wordt het initiatief genomen en wordt de aanval ingezet over de flanken waar Arvid en Raf goed worden aangespeeld vanuit de verdediging en goede combinaties maken.

Al na 5 minuten is het raak. Door hard werken en volhouden van spits Shamil krijgt hij kans op een schot en benut deze vakkundig, 1-0. Daarna golft het spel op en neer en laat ook tegenstander Terheijden zien dat dit niet zo maar een gezellig theekransje gaat worden. De verdedigers Josh, Niels en Jeron moeten hard werken om de tegenstander van de goal af te houden en keeper Sietse ziet zich genoodzaakt om met verschillende uitstekende ingrepen de angel uit de aanval van Terheijden te halen. Tot een moment van onoplettendheid een uitbraak van Terheijden tot gevolg heeft die leidt tot een droge knal langs de keeper,1-1. Ook aan de ander kant worden diverse kansen gecreëerd. Onder andere door een paar mooi genomen corners van Jeroen en Raf krijgen teamgenoten doelkansen maar helaas leiden deze net niet tot de zo gewenste doelpunten. Tot, uit een mislukte aanval, Jeron de bal oppakt en vanuit de tweede lijn met een laag en bekeken schot de keeper weet te verschalken, ruststand 2-1.

In de tweede helft is Terheijden een stuk scherper dan voor rust. De duels worden fysieker maar blijven altijd sportief. Duidelijk is dat deze heren hun vierdeklas status duur zullen verkopen en er alles voor zullen doen om het spelbeeld om te keren. Ook heeft Terheijden een keeperswissel gedaan en onder leiding van deze nieuwe veldspeler die natuurlijk helemaal fris aan de tweede helft begint wordt Unitas achteruit gedrukt. Ondanks het geweldige keepen van Sietse moet Unitas jammer genoeg 3 doelpunten toestaan. Helaas weten zij er, ondanks verschillende uitgespeelde mogelijkheden, geen doelpunt tegenover te stellen, dat dan ook leidt tot de eindstand van 2-4 voor Terheijden.