4-6

Beste volgers van JO 11-6

Vandaag is de voorbereiding gestart voor de 2e seizoenshelft. We hebben weer een mooi oefenprogramma voor de boeg de komende weken, voordat we in 2017 aan de nieuwe competitie beginnen.
Helaas waren Max en Raf er niet bij, waardoor we slechts met 8 man aan konden treden.
De wedstrijd bij Moerse Boys konden we in prachtig decor afwerken. Een molen op de achtergrond, lichte vorst aan de grond (het veld was nog wit toen we startten) en een heerlijk zonnetje erbij. De ambiance was aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken.
Vanaf de aftrap werd een prachtige aanval opgezet door Rick en Jeroen en met Braziliaanse een-tweetjes werd de verdediging van Moerse Boys omzeilt wat binnen 20 seconden leidde tot de 0-1 van Jeroen. Wat een start zeg.....
Moerse Boys was een beetje van de schrik bekomen en zetten de schouders eronder. Hun sterke spits zorgde ervoor dat ze snel de gelijkmaker konden maken 1-1. Niets aan de hand. We waren gewaarschuwd. In de aanval kwamen diverse kansen voor ons, waarbij Rick het laatste tikje verzorgde 1-2. We stonden weer voor. Wederom dacht de spits van Moerse Boys daar anders over en scoorde snel de 2-2, 3-2 en 4-2. Voordat we het wisten stonden we achter en was het rust. Onze spelers waren zeer ontevreden op elkaar en vertelden elkaar hoe het beter moest.
In de kleedkamer hadden we speciale ranja laten komen, zodat we in de 2e helft de turbo erop konden zetten.
Dit had een goede uitwerking. vanaf de aftrap vlogen we erin en al snel werd het 4-3 door Josh. Hij ging met een rush van de eigen achterlijn helemaal naar het andere goal en rondde fraai af. Snel hierna kreeg Shamil een goede kans en scoorde 4-4. Er op en erover of zou Moerse Boys nog veerkracht vertonen? We lijken wel een Duitse ploeg. We geven nooit op!
Moerse Boys kwam niet onder ons pressiespel uit, waarbij Rick 2x achter elkaar profiteerde. Hij scoorde de 4-5 en 4-6. Voor Rick was dit de 2e hatt....Rick in 2 weken tijd. Complimenten!
Nu we toch complimenten aan het uitdelen zijn, kan ik echt de complimenten aan heel het team geven. Voetballend was dit een van de beste wedstrijden van dit seizoen: houdt u vast: pressie spelen, elkaar coachen in het veld; bij balverlies verdedigd iedereen terug en ga zo maar door. Top gespeeld vandaag Sietse, Jeron, Josh, Niels, Rick, Arvid, Jeroen, Shamil.
Voor de oefenwedstrijd van volgende week verwachten we wederom een mooie wedstrijd van te maken. Vandaag was het echt een wedstrijd waar het publiek en spelers van genoten hebben. Nogmaals top gedaan!
Wil je dit live komen bewonderen? Kijk op de site en zorg dat je erbij bent. vanaf minuut 1 tot de laatste minuut spektakel geboden! Tot de volgende keer.