Unitas JO11-1 herpakt zich tegen Alliance

Unitas'30 JO11-1
Alliance JO11-1
15-10-2016
7-0

Na de grote nederlaag van vorige week tegen Boeimeer was de thuisploeg er op gebrand om vandaag revanche te nemen. Dit moest gebeuren tegen nummer laatst Alliance. Omdat deze ploeg nog geen punt gepakt had werd op voorhand gedacht dat dit wel een makkie zou gaan worden.
Maar Unitas had het in de beginfase lastig tegen een taaie tegenstander.
In de derde minuut was het dan ook Alliance dat de eerste kans kreeg, uit een corner kon Unitas de afvallende bal niet wegwerken en viel voor de voeten van een tegenstander, het schot kon worden gered door Kane.
Vijf minuten later was het weer Alliance dat gevaarlijk werd uit een corner, maat de bal werd net naast geschoten.
In de 9e minuut was het Jesse die met een sliding de bal bij een tegenstander onderschepte en zo een tegenaanval inleidde. Jip ging alleen op de keeper af maar schoot naast.
Drie minuten later was het weer Jip die een kans kreeg, hij ging er op rechts vandoor, maar schoot in de korte hoek in de handen van de keeper.
Na ruim een kwartier spelen gaf Jip de bal op links diep op Stan, hij leek eerst de bal te verspelen maar via een kluts met een verdediger van Alliance kwam de bal terug en schoot de bal binnen, 1-0.
In de 18e minuut schoot Alliance op de paal, de bal rolde terug het veld in en met het uiterste puntje van zijn teen kon Dennis met een sliding de bal net voor de voeten van een tegenstander wegwerken en voorkwam zo dat vanuit de rebound de bal binnen geschoten kon worden.
Hierna ging het snel, Unitas draaide de duimschroeven aan en vergrootte in de 21e minuut de voorsprong via Stan, die de bal ontvangen had van Jermy, 2-0.
Twee minuten later kopte Anouar uit een corner van Veron de bal naast. Een minuut later was het wederom Stan die scoorde. Een schot van Veron werd tegengehouden, maar Stan was er als de kippen bij om de bal binnen te tikken, 3-0.
Zes minuten voor de rust nam Veron een corner die van dichtbij binnen getikt kon worden door Jip, 4-0.
In de eerste minuut na de rust was Unitas even niet bij de les en was er een kans voor Alliance, maar het was wederom Kane die met een goede redding een tegentreffer voorkwam.
Na vijf minuten in de 2e helft was er een waar huzarenstukje te zien op het veld. Stan gaf de bal voor, Jermy maakte een draai in de lucht en tijdens deze draai schoot hij de bal met de hak binnen, 5-0.
Het publiek stond op de banken na deze treffer.
Unitas was ontketend en in de 11e minuut nam Veron een corner, Dennis kwam van achteruit naar voor gerend, sprong omhoog, raasde langs een tegenstander en kopte de bal snoeihard op de lat.
In de 20e minuut nam Fadi een corner, deed Binc een poging tot een omhaal, maar helaas raakte hij alleen lucht. Een minuut later spelen Lars de bal in op Anouar, gaf Anouar de bal breed op Stan die de bal op de paal schot, de bal kwam terug en Anouar tikte de bal binnen, 6-0.
Een minuut later was het wederom raak. Jip speelde de bal in op Fadi, hij kapte zijn tegenstander en krulde de bal in de verre hoek binnen, 7-0.
Unitas gaf door sterk verdedigen van Lucas en Binc in het resterende gedeelte van de wedstrijd achterin niets weg en controleerde het duel zonder echt goed te spelen.