WSC JO12-1
Unitas'30 JO12-1
15-10-2016
1-5

Omdat het wedstrijdschema van onze competitie is aangepast, waren we plots vrij dit weekend. WSC O13.4 was ook vrij en was bereid vriendschappelijk te spelen. Zo geschiedde. Om 12:00u trapten we af op veld E van sportpark Eikendonk.

We begonnen geweldig, want Neri zorgde na vijf minuten al voor de 0-1. Lang konden we niet genieten, want uit de eerste de beste aanval zorgde WSC voor de gelijkmaker. Een (wegens buitenspel) afgekeurd goal van Neri en een aantal grote kansen verder, viel halverwege dan toch de 1-2. Jason scoorde, wat tevens de ruststand was.

Na rust werd er prima voetbal gespeeld door de geelzwarten. Er werden nagenoeg geen kansen weggegeven en zelf creëerden we er veel. Heel veel. Het werd uiteindelijk 1-5, door doelpunten van Neri, Arda en Daan. Voor gelegenheidsaanvoerder Daan extra leuk, omdat dit zijn laatste wedstrijd voor O12 was. Daan maakt een tussentijdse transfer van Unitas'30 O13.5, waar we hem uiteraard alle succes en plezier wensen.

Komende week weer lekker trainen, waarna we zaterdag de competitie hervatten tegen Boeimeer O12. Tot dan.