Eerste helft een 2, de tweede helft een 6,5

JVOZ JO13-2
Unitas'30 JO13-1
01-10-2016
2-1

Vandaag de verste uitwedstrijd van dit seizoen. Het betreft JOVZ J013-2 uit Vlissingen. Jawel het 2e team. Dit team bestaat vooral uit 1e jaars D-pupillen, die soms wat kleiner zijn, maar wel kunnen voetballen.

De beginopstelling was Finn in de goal, Lars, Rik, Boaz en Yin in de verdediging. Jovi, Bas en Nourdinne op het middenveld en voorin Joren, Tim en Michael. Reserve waren Daan, Bram en Tahsin. En goed nieuws voor onze vaste volgers. Rick is weer licht begonnen met trainen.

De jongens waren voor de wedstrijd al toegesproken door Kees, waarbij het de jongens op hun hart werd gedrukt, wat er van hun verwacht wordt in een wedstrijd. Dit hebben de jongens 5 minuten onthouden. In deze 5 minuten werd er ook nog gescoord door ons. Tim werd door Michael goed weggestuurd en Tim rondde keurig af net onderkant lat. Mooie goal.

Hoe kan het dan dat de jongens toch een 2 kregen in de eerste helft? Na deze goal kreeg JOVZ steeds meer de overhand en gingen ze steeds beter combineren. Unitas’30 vond het allemaal wel goed en liepen zeer ongeïnspireerd over het veld. Sommigen wandelden en sjokten zelfs. Totaal geen beleving. Vandaag werden er trainingspakken uitgedeeld, maar misschien moeten sommigen ze binnenkort maar weer inleveren. Dit resulteerde in de eerste helft nog in een 1-1.

Ook gelijk na rust, geen verschil en dat betekende dus de 2-1 achterstand. Daarna werd er door het team toch een 6,5 gehaald. Niet doordat ze heel goed gingen spelen, maar wel door een verdubbeling van de inzet. De tegenstander werd over het hele veld kort aangepakt en ze werden niet meer gevaarlijk. Unitas’30 kan het dus wel.

We scoorden zelfs de 2-2, maar deze werd op aanraden van de grensrechter toch afgekeurd voor buitenspel. We creëerden nog diverse mogelijkheden via de rechtse kant, maar helaas het bleef 2-1.