DIOZ JO13-1
Unitas'30 JO13-3
01-10-2016
0-7

Na de toch wel onverdiende nederlaag van vorige week, stelde Jo13-3 hun zaakjes vandaag weer prima op orde.

De eerste kansen waren voor Unitas'30, in de 10e minuut was het Dioz zelf die Unitas'30 op voorsprong zette. Uit een corner van Tygo werd de bal door Dioz zelf achter de doellijn gewerkt. Hierna ging het echter weer heel snel, want in de 15e minuut stond het al 0-3. De verantwoordelijken voor de deze doelpunten waren Sky en Tim J. Hierna verslapte de concentratie echter een beetje. Er werd wat meer gepingeld en dat resulteerde weer in vaker balverlies. Maar met Duke en Boris als back's werd er veel gecorrigeerd en kregen zij ook wat te doen. Was Dioz gevaarlijk geweest die 1e helft, nee vooraf hadden we gevreesd op meer tegenstand, maar die bleef uit.

De 2e helft met dezelfde spirit het veld weer op. Aanvallen over rechts, links het maakt Unitas niks uit, het liep geweldig. In de 40e minuut werd het 0-4 door Tim die iedere keer werd bestookt met vele passes van Rick. Ook Song was vandaag op het middenveld weer fabuleus en mocht de 0-5 er inschieten na vele malen zijn ploeggenoten in scoringspositie te hebben gezet. Laurens en Finley waren weer een hecht defensief blok in het hart van de verdediging. Kunnen we iets over Dioz zeggen, nee eigenlijk niet. De broek van Tim M. is alleen vuil geworden van het intrappen van voor de wedstrijd, ha. Ibrahim begint ook steeds beter zijn draai te vinden, vooral met Tijn weet hij vele aanvallen op te zetten aan de rechterkant van het veld. Na flink doorzetten van Sky werd de goalie van Dioz voor de 6e keer verschalkt. Na veel kaatswerk van Lars werd ook hij weggestuurd om zijn doelpunt mee te pikken, helaas zat de keeper hier net met zijn vingertoppen bij om de bal uit de kruising te tikken. Uiteindelijk mocht Tim J. de score bepalen op 0-7.

Jongens van Jo13-3, zeer goed gevoetbald vandaag, hou dit vast. Dan zijn de volgende 3 punten weer van jullie.