Unitas JO11-9 pakt punt in laatste minuut.

Unitas'30 JO11-9
Advendo JO11-2
24-09-2016
1-1

Voor de wedstrijd was er besproken dat iedereen dit seizoen een vast plek in de opstelling zou krijgen.  Dat ging meteen goed in de wedstrijd tegen Advendo JO11-2. De spelers van Unitas JO11-9 kozen goed positie en er werd vlot overgespeeld. Toch had Advendo een licht overwicht in de beginfase van de wedstrijd. Advendo was fysiek sterk. Na 10 minuten maakte zij de 0-1.

Toch was Unitas JO11-9 niet van de wijs gebracht door deze tegengoal. Het was opvallend dat na een kwartier de energie bij Advendo afnam. Unitas was fitter en kwam goed in de wedstrijd. Toch wilde er maar geen echte goede kans komen. Er waren wel schoten en kleine kansjes, maar de inspanningen werden nog niet beloond met een verdiende goal.

In de 2e helft werd er opnieuw de aanval gezocht. Ondertussen bleef het goed opletten voor een tegenaanval. Het was erg spannend en het duel ging over en weer. 5 minuten voor het einde werd er voor de laatste keer gewisseld door Unitas.  In de allerlaatste minuut, misschien wel de laatste seconde scoorde we de 1-1! (Lars). Dik verdiend maar zwaarbevochten. Spelers,leiders,ouders en supporters juichden voor het punt alsof er gewonnen was!