24-09-2016
2-3

Op deze zonnige zaterdagmorgen was er door de ouders weer goed gezorgd voor de ouders. Koffie was gezet, koekje erbij, heerlijke omstandigheden voor een lekker potje voetbal.
Het team had er ook zin in, echter wakker worden is ook een proces. Gelukkig konden ze nog een beetje uitslapen tijdens de autorit. Na een mooie rit richting Breda kwamen we met de gehele colonne aan bij Baronie. Helaas kon Josh nog niet meedoen, hij is herstellende van een blessure. Vanaf volgende week gaat hij de training weer hervatten.
Baronie was de eerste 10 minuten van de wedstrijd de bovenliggende partij met 1 uitblinker die er gelijk 2 scoorde. 2-0. Wedstrijd leek gespeeld. Toen werden we op de feiten gedrukt en werden de krachten gebundeld. Opeens kregen we weer volop kansen en onder aanvoering van Arvid kwam er weer strijd in het team. Met een mooie counter scoorde Rick in de verre hoek de 2-1 vlak voor rust. Er volgde nog diverse kansen, maar deze troffen geen doel.
In de rust even lekker ranja drinken, opstelling werd iets aangepast en we gingen verder waar we gebleven waren, nl. snel de bal veroveren en proberen te scoren. Arvid, Shamil en Raf gingen als leeuwen naar de tegenstander en pakten snel de bal af. Max was er als de kippen bij om goed af te drukken, waardoor het 2-2 werd. Er op en over.
Baronie werd gedurende de 2e helft sterker, echter we hadden aan 1 kans genoeg om de 2-3 te scoren. Rick bleef goed kijken naar de keeper en kon de hoek zo uitzoeken.
Baronie veerde wederom op en kwam met een slotoffensief. We hadden veel gegeven, waardoor we sneller moesten gaan wisselen. De verdediging bestond in de laatste fase uit Niels, Max, Jeron, Raf en Rick, waardoor we Baronie niet de kans gaven om kansen volledig uit te spelen. De schoten op doel werden door Sietse goed gestopt, waardoor hij in de laatste minuten de dure punten mee naar huis mocht nemen.
Jeroen was aanvankelijk geblesseerd aan zijn voet en ging het vandaag toch proberen. Hij heeft een paar invalbeurten gehad en kon zonder pijn het veld af. Hij gaf aan dat hij volgende week fit is, voor de volgende wedstrijd.
De penalty's werden genomen op een groot doel, omdat we snel van het veld moesten. Dit was voor de keepers een mooie ervaring. De neutrale toeschouwers bij deze wedstrijd waardeerde wederom het spektakel met een warm applaus.
Wil je volgende week niets missen, zorg dat je erbij bent a.s. zaterdag op sportpark de Lage Banken!!