TSC O12
30-01-2016
2-0

Scheidsrechter:   Oomen, Gerwin
Ondanks de vele buien, werd er toch gevoetbald op de mooie kunstgrasvelden van Unitas’30. Hierdoor kon de wedstrijd tegen TSC gewoon doorgaan en het bleef grotendeels droog tijdens de wedstrijd.

We waren vandaag wederom niet compleet. Nadat Bram O maandag al geblesseerd uitviel, haakte Finn op vrijdag af. Het zou verboden moeten worden op alle scholen dat onze jongens op vrijdag op het schoolplein mogen spelen. Dit is veel te gevaarlijk. Gelukkig was de D5 vrij, zodat Roman het hok van Finn kon verdedigen. Roman bedankt dat je meegedaan hebt. (Hoeveel kost het Rob v/d Does?) De beginopstelling: Roman in de goal, Yin, Lars, Luan en Bas achterin, Daan, Rick en Joren op het middenveld en Tobias, Bram S en Rik voorin. Nourdinne en Boaz begonnen als reserve.

Het voetbal was de eerste helft niet om aan te zien. Geen beleving, veel slechte passes, geen combinaties en veel balverlies. Ook de tegenstander was niet bijster op dreef, zodat de ruststand werd bereikt met een 0-0 stand.

In de 2e helft kwam er meer voetbal in. Waarom toen wel? Al sla je me dood. Het scheelt wel, dat je tegen de wind in speelt, zodat de bal niet te ver van je wegloopt. Na 5 minuten kreeg Bram S de eerste echte grote kans doordat hij vrij gezet werd voor de keeper. Helaas kon de keeper de bal tegenhouden. Deze kans kwam tot stand door 1 van de goede steekballen van Tobias.

In de 44e minuut een dezelfde situatie en nu trof Bram S wel het doel (1-0). Yippie. Een paar minuten later kregen we een corner genomen door Bram S, die op het hoofd van Bas terecht kwam. Helaas voor Bas en ons ging de bal net naast de goal. Volgende keer beter Bas.

De mooiste aanval kwam 6 minuten voor tijd. Na goed doorgaan van Boaz (welcome back Boaz), gaf hij de bal door op Tobias die nu Rik een kans gaf om naar de goal te lopen. In de korte hoek was het raak. Een verlossing van Rik viel van zijn schouders. Eindelijk weer gescoord.

Even later had Rik nog een kans om te scoren, maar helaas lukte het niet. Dus bleef het 2-0. In deze wedstrijd en ook vorige week gaf de verdediging bijna niets weg. Ze gaan het steeds beter doen. Sjapoo.

Even een waarschuwing voor volgende week. Als de jongens carnaval gaan vieren, dan is het verboden te springen, zingen, hossen, roeien en/of polonaise lopen vanwege blessures. O12 is namelijk erg breekbaar.