UNITAS'30 1 WINT EERSTE OFFICIELE WEDSTRIJD

Klundert 1 ZA
Unitas'30 Zondag 1
22-08-2015
1-3

In dit nieuwe seizoen zit Unitas'30 1 in de beker ingedeeld bij Klundert, Krabbendijke en Virtus. Virtus is net als Unitas'30 een zondagvereniging en actief in de 3e klasse. Krabbendijke en Klundert zijn beide zaterdagclubs. Krabbendijke spelend in 3A, Klundert in 2E nadat het vorig seizoen degradeerde uit de 1e klasse.

Afgelopen zaterdag stond de eerste officiële wedstrijd op het programma, Klundert-Unitas'30.

Unitas'30 begon gehavend aan de wedstrijd. Roy, Ferdy, Marvin en Jim waren allen afwezig. Een fenomeen waar momenteel veel teams mee te kampen hebben i.v.m. de late vakanties.

De start van de geelhemden was indrukwekkend. Al binnen twee minuten stond het 0-1 door een doelpunt van Jordy. En binnen het kwartier werd het zelf 0-2, wederom door Jordy. Beide keren was Joris de aangever. Nadat het halverwege de tweede helft 0-3 werd (Joris) was de wedstrijd gespeeld. In de slotfase scoorde Klundert nog wel tegen, waardoor 1-3 als eindstand genoteerd werd.

Dinsdagavond wordt de tweede bekerwedstrijd gespeeld, uit bij Krabbendijke om 20:00u.