UNITAS'30 DE KANSEN, INTERNOS DE PUNTEN

Zondag 4 december speelden Unitas'30 1 en Internos 1 de derby van Etten-Leur. De wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor Internos.

Onder leiding van de zeer jonge scheidsrechter, dhr. Wesdorp, werd om 14:00u afgetrapt. In de eerste helft was het niveau niet om over naar huis te schrijven. Zowel Unitas'30 als Internos vertikten er een leuke  middag van te maken.

In de tweede helft kwam de wedstrijd helemaal los. Unitas'30 nam het heft in handen en creeërde behoorlijk wat mogelijkheden. De openingstreffer kwam uit een strafschop. Na een overtreding op Matthijs Broos was het Jordy Bollaart die onhoudbaar binnen schoot.

Unitas'30 leek bloed te ruiken en kwam er een aantal keer gevaarlijk door. De Ettense keeper hield de ploeg echter op de been en uit een spaarzame tegenaanval maakte Internos gelijk.

Unitas'30 was in het restant van de wedstrijd nog altijd de bovenliggende partij en kreeg een zeker lijkende penalty door de neus geboord. Ondanks enkele gevaarlijke corners en dito mogelijkheden in de zestien van Internos waren het vijf minuten voor het einde geheel onverwachts de bezoekers die de tweede treffer produceerden.

De thuisploeg zette in de slotfase nog wel aan maar de gelijkmaker viel helaas niet meer. En bleven de Unitassers gedesillusioneerd achter. Een matige eerste helft, een goede tweede helft maar helaas nul punten.

Kop omhoog voor de volgende wedstrijd, volgende week zondag. Uit naar Gastel, waar het eerder dit seizoen 2-2 tegen speelde.

Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >

Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >

Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >