PROMOTIE NAAR HOOFDKLASSE VOOR A1 EEN FEIT

Vanmiddag stond op het vernieuwde sportpark in Hoeven de finale van de nacompetitie op het programma: Unitas'30 A1 - SC Gastel A1. SC Gastel zijn we in de competitie ook al tegen gekomen en met een verschil van slechts twee punten in de eindstand beloofde deze wedstrijd een spannende pot te worden.

Het eerste kwartier ging de wedstrijd gelijk op. Beetje aftasten en af en toe een klein kansje. Unitas kwam op 1-0. Na een goede voorbereiding van Justin, maakte Roman simpel 1-0. Daarna trok de rechtsback van SC Gastel binnen 3 minuten 2 x aan de noodrem door Justin tegen de grond te werken met een rode kaart tot gevolg. Daarna nam Unitas de wedstrijd in handen en kwam het goede voetbal. De stand van 2-0 met de rust was dan ook volkomen verdiend. Rick prikte de bal van links bekeken achter de vissende doelman van SC Gastel. Net voor de goal van Rick pareerde keeper Dannie op prachtige wijze een doelpoging van SC Gastel. 2-0 voor of 1-1 is wel een verschil.

Kort na rust werd het 2-1.  Een kleine hapering in de defensie van de geelhemden en de spits van de tegenpartij maakte hier dankbaar gebruik van.

Verse krachten aan de kant van Unitas zorgden voor beter spel en we kwamen dan ook terecht op 3-1 door een prima goal van Cas.

Het werd nog even spannend na een tegenstootje van Gastel, een kwartier voor tijd 3-2.  De laatste 10 minuten speelden onze helden op professionele wijze uit. Met als bekroning nog een mooi doelpunt wat de 4-2 op het bord bracht.

Een geweldige prestatie van onze jongens, promotie naar de Hoofdklasse !!

Namens Jeugdzaken, hoofdbestuur en alle Unitassers hartstikke gefeliciteerd!

Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >

Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >