SELECTIE UNITAS'30 START VOORBEREIDING

25 juli 2011
Komende zondag, 31 juli, start de selectie van Unitas'30 met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie bestaat zoals altijd uit zondag 1, zondag 2, A1 selectie. 


Onder leiding van hoofdtrainer Jack Beusenberg start Unitas'30 met een nieuw tijdperk, wederom in de 3e klasse A. De klasse waaruit het in het seizoen 2000-2001 promoveerde. 

Na de degradatie afgelopen seizoen is de selectie een behoorlijke gedaantewisseling ondergaan. Enkele vaste waarden van afgelopen seizoen zijn hun geluk elders gaan zoeken. Denk aan Jeroen Timmers (DSE), Patrick Schalk (Beek Vooruit), Boy van Steen, Thierno Sy en Geovanni Senior. 

Daarvoor in de plaats zijn enkele nieuwe spelers gekomen: oud-gediende Suat Yakut komt na een driejarig uitstapje terug van Alliance, Hakan Aksoy komt over van RBC A1, Danny Bollaart volgt broer Jordy en komt over van Zwaluwe, Willino van Venrooy komt over van Rood-Wit, van SAB komen Tonie Snoeren, Danny Pas en Joris van de Lande, Iskander Tjili komt van TOP Oss, Kawa Mohammadi van Internos en Hassan Ait Bari van TSC. 

Ook vanuit de jeugdafdeling maakt een groot aantal spelers de overstap. Lars Vermunt (keeper), Max Joosten, Gino Spahic, Robbert Barendse, Mitch Santbergen, Imre Timmerman en Matthijs Broos gaan nu definitief in de selectie voetballen. De meeste van deze jongens zijn het afgelopen seizoen al regelmatig voor de leeuwen gegooid en zullen nu moeten proberen om een vaste plaats in de selectie te bemachtigen. 

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven