AKTIVITEITEN UNITAS'30 BUITEN DE GROENE VELDEN

www.unitas30.nl

Afgelopen weekend werd in de achtertuin van Unitas'30 een groot evenement georganiseerd: "Samenloop voor Hoop", een evenement van het KWF.

Voor dit evenement hadden zich 58 teams ingeschreven waaronder één team: "Vrienden van Unitas'30" (het huidige team F9).

De opzet van de Samenloop voor Hoop was proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het goede doel, de enige voorwaarde was dat er altijd één deelnemer van het team op de baan aanwezig moest zijn om te lopen en dit 24 uur lang.

Waarom meelopen, waarom onder de naam Vrienden van Unitas'30? Iedereen heeft in zijn omgeving helaas wel met deze ziekte te maken, wij als club helaas te vaak het laatste jaar. Daarom moet je soms wel eens buiten je eigen voetbalvelden treden, zeker als dit in je achtertuin wordt gehouden.

Een ieder in ons team had zijn of haar beweegreden om mee te lopen, maar uitgangspunt was dat wij trots zijn op de locatie waarop onze kinderen mogen voetballen en we trots zijn op de club Unitas'30. De club die dankzij de inzet van vele vrijwilligers week in en week uit weer al die kinderen, ouders en supporters dat sportmoment geeft, een ieder op zijn of haar niveau.

Zeker hebben wij ook even stil gestaan bij onze veel te vroeg overleden voorzitter Jan Willemse. Samenlopen voor hoop, hopen dat we kunnen bijdragen aan dat geneesmiddel, dat onderzoek, mogelijkheden die hoop kunnen geven.

Het team "Vrienden van Unitas'30" heeft 1598 euro opgehaald en gedoneerd aan deze HOOP.

Namens het team "vrienden van Unitas'30" bedanken wij iedereen die langs is geweest, iets gekocht heeft, de morele steun en de vele likes op https://www.facebook.com/pages/Vrienden-van-Unitas30/463798990356649 , weet dat steun en waardering kan zitten in dat ene kleine woordje "SUCCES"!



 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven