UNITAS'30 1 EN E1 IN HALVE FINALE OMROEP BRABANT CUP

www.unitas30.nl
Vrijdagmiddag is in FC Onder Ons geloot voor de halve finales van de Omroep Brabant Cup. Zowel ons eerste elftal (na een klinkende 1-5 zege op HVV Helmond) als onze E1 (7-3 tegen HVCH) hadden zich geplaatst voor deze ronde.

Onder toeziend oog van onder andere voorzitter Esther Bos werd Unitas'30 1 gekoppeld aan Hoofdklasser Achilles Veen. Het eerste elftal van Achilles Veen speelt nu voor het tweede opeenvolgende seizoen in de Hoofdklasse Zaterdag, nadat het daar in 2004 uit degradeerde en in de tussentijd altijd actief was in de 1e klasse. 

Unitas'30 E1 werd gekoppeld aan Best Vooruit E1, net als onze E1 een ploeg die acteert in de hoofdklasse. De andere halve finale gaat tussen RKVV Emplina (Empel) en Gestel VV (Eindhoven).

De clubs bepalen onderling wanneer de halve finales gespeeld worden. Houd de website en/of twitter in de gaten.


 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven