JESSE VEEKEN NIEUWE KOPLOPER BRUBA CUP

www.unitas30.nl
Dinsdag 5 februari was de aftrap voor alweer de derde ronde van de Bruba Cup.

We hadden twee afmeldingen gekregen van Storm en Vic. Boaz moest ook verstek laten gaan wegens een gebroken enkel, helaas geen punten voor deze jongens in ronde 3.

Met 34 spelers (top opkomst!) gingen we van start in zeer barre weersomstandigheden met wederom temperaturen rond het vriespunt zoals ook tijdens ronde 2 het geval was.

We konden goed merken dat de jongens deze keer de belangen van het punten verzamelen hoog in het vaandel hadden staan. In totaal 28 wedstrijdjes van 4:4 werden er in een tijdsbestek van 75 minuten afgewerkt.

Op het scherpst van de snede had om 19.30u elk spelertje 7 wedstrijden gespeeld.

Mooi om te zien was dat het toch best lastig is om 4:4 te spelen met in elk team een mix van de 4 deelnemende teams waaronder de F1-F2-F3 en de F8. Het verschil met eerste- en tweedejaars F jeugd is aanwezig maar het team die “de ruit” het slimst wegzet en 200% inzet toont haalt toch flink wat punten bij elkaar!

Wil je weten hoeveel punten je gehaald hebt en op welke plaats je staat? Kijk dan gauw naar de ranglijst van de Bruba Cup!

Tot de volgende ronde, ergens in april waar we hopen dat het weer in ieder geval ons beter gezind zal zijn!

Dank aan mijn collegae trainers/leiders voor de hulp en inzet deze ronde!

Sportieve groet,
Patrick Cranenburg

 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven